Naturpolis FacebookNaturpolis kartalla

Naturpolis Oy
Nuottatie 6 A 93600 Kuusamo
Asiakaspalvelu: 040 860 8844 (klo 9–15)
info@naturpolis.fi
Seuraa meitä Twitterissä ja Facebookissa
Tilaa Kuusamo Region -uutiskirje

Elinvoimaa Kuusamoon - osallistu ja vaikuta, vastaa kyselyyn

Kuusamon kaupunki haluaa tällä kyselyllä kartoittaa mahdollisimman kattavasti kaikki maaseudulla/kylillä toimivat yritykset, järjestöt, yhteisöt tai muut tahot, jotka tuottavat kaupunkiimme elinvoimaa ja hyvinvointia. Tavoitteena on tehdä toiminta näkyväksi, koota laaja-alaisia ja eri sektorirajat ylittäviä yhteistyöverkostoja.  Näiden verkostojen avulla varmistetaan ja monipuolistetaan harvaanasutun alueen lähi- ja etäpalveluja sekä edistetään työllisyyttä.

Tällä kyselyllä selvitetään, minkälaisia toimintoja eri toimijat jo tällä hetkellä järjestävät maaseudulla, ja mitä uusia ideoita ja mahdollisuuksia palveluiden kehittämiseen yhteistyössä voisi olla. Esimerkiksi kylätoimijoiden yhteistyön tiivistämisellä voidaan löytää uutta työtä ja toimeentuloa kylien asukkaille, samalla kun asumista, palveluita, turvallisuutta ja niiden kautta asumisviihtyvyyttä kylillä lisätään.  

Olemme mukana Maaseudun arjen palveluverkosto -hankkeessa, jossa levitetään Arjen turvan toimintamallia Pohjois-Pohjanmaalle. Toimintamallissa kuntalaisten arjen turva muodostuu toimeentulosta, palveluista, hyvinvoinnista ja osallisuudesta. Arjen turva on kuntien, järjestöjen, yritysten ja monien muiden toimijoiden yhteinen asia. Palveluverkosto rakennetaan olemassa olevista resursseista paikallisten ja maakunnallisten toimijoiden yhteistyönä. Samalla tehdään tulevaisuuden kunnan toimintamallia, jossa asukkaista pidetään huolta yhteistyössä useiden toimijoiden kanssa. 

Kyselyyn vastanneiden yhdistysten ja järjestöjen kesken arvotaan 200 € suuruinen ylimääräinen järjestöavustus.

Jouko Manninen                                                     Erkki Hämäläinen

kaupunginjohtaja                                                 sivistystoimenjohtaja

Kuusamon kaupunki                                            Kuusamon kaupunki

OHJE:

Tarkemmat ohjeet kyselyn täyttämiseen löytyvät alla olevasta kyselylinkistä. Kyselyn voi keskeyttää ja jatkaa myöhemmin. Tämä edellyttää sitä, että on syöttänyt oman sähköpostiosoitteen keskeytä-painikkeesta avautuvalla sivulla. Kyselyn viimeinen vastauspäivä on 21.2.2017

Kyselyyn pääset tästä linkistä.

X