Naturpolis FacebookNaturpolis kartalla

Naturpolis Oy
Nuottatie 6 A 93600 Kuusamo
Asiakaspalvelu: 040 860 8844 (klo 9–15)
info@naturpolis.fi
Seuraa meitä Twitterissä ja Facebookissa
Tilaa Kuusamo Region -uutiskirje

Kutsu keskustelutilaisuuteen 15.6.2017

Arvoisa kuusamolainen/ taivalkoskelainen hyvinvointi-, sosiaali- tai terveysalan yrityksen edustaja

Kajaanin ammattikorkeakoulu ja Naturpolis kutsuvat teidät 15.6.2017 klo 16.30 - 18.00 Sokos Hotel Kuusamoon keskustelutilaisuuteen, jossa hahmottelemme yhdessä toimenpiteitä, joilla sosiaali- ja terveysalan sekä hyvinvointialan yritysten elinvoimaa varmistetaan ja vahvistetaan.

Keskeisiä aihealueita, joista haluaisimme kanssanne keskustella, ovat mm. Sote-uudistuksen tuomat uudet kehittämis- ja osaamistarpeet, toimialan tulevaisuusnäkymien tarkastelu, asiakaslähtöisten prosessien hallinta, digitaalisuus mahdollisuutena ja muutosjohtajuus. Tilaisuudessa pidettävät asiantutija - alustukset:

  • Sote – uudistuksen mahdollisuudet yrityksille, Minna Hökkä TtM, Sosiaali- ja terveysalan kehittämiskoordinaattori, Kajaanin Ammattikorkeakoulu.
  • Tiedolla johtaminen ja liiketoiminta Sote-yrityksissä, Hannu Tikkanen, YTM, FM, yritysneuvoja. Suunnittelija ja projektipäällikkö, AIKOPA.

Yhtenä mahdollisuutena keskustelujen pohjalta nousevien, tarpeellisiksi nähtävien kehittämistoimenpiteiden toteuttamiseksi on hakea hankerahoitusta Euroopan sosiaalirahastosta. Keskustellaan hankkeen tarpeesta, sisällöstä ja toteutustavoista. Mahdollisen hankkeen toiminta, kesto ja kustannusarvio riippuvat yritysten näkemyksistä ja tarpeista sekä asiasta kiinnostuneiden yritysten määrästä.

Aika: Torstai 15.6.2017 klo 16.30 - 18.00

Paikka: Original Sokos Hotel Kuusamo (Kirkkotie 23, Kuusamo)

Kahvi- ja tilajärjestelyjen vuoksi pyydämme ilmoittamaan osallistumisestanne etukäteen viimeistään 9.6. mennessä osoitteeseen info@naturpolis.fi

Lue lisää

X