Naturpolis FacebookNaturpolis kartalla

Naturpolis Oy
Nuottatie 6 A 93600 Kuusamo
Asiakaspalvelu: 040 860 8844 (klo 9–15)
info@naturpolis.fi
Seuraa meitä Twitterissä ja Facebookissa
Tilaa Kuusamo Region -uutiskirje

Naturpolis Oy:ssä avoimia työpaikkoja

Haemme elokuussa 2018 käynnistyvään ÄLYLIIKENNE 2020 -hankkeeseen osa-aikaista PROJEKTISUUNNITTELIJAA. Hankkeen toimenpiteet liittyvät matkailuliikenteen ja työmatkaliikenteen älykkäisiin palveluihin, liikkumisen ympäristöystävällisyyteen sekä turvallisuuteen. Hankkeessa kehitetään ja kokeillaan uusia älykkyyden mahdollistamia liiketoimintakonsepteja, ratkaisuja harvaan asutun seudun liikennejärjestelmien tueksi sekä matkailupalveluiden tuottamista tukevia älyliikenneratkaisuja ja -palveluita.

Lue lisää.

 

Haemme Koillismaan elintarvikealan kasvuohjelman toteuttamiseksi ja elintarvikealan kehityksen vauhdittamiseksi HANKESUUNNITTELIJAA, jonka tehtävänä on suunnitella ja kirjoittaa elintarvikealalle hankesuunnitelma, jolla voidaan hakea rahoitusta syksyn 2018 rahoitushakukierroksella joko Euroopan aluekehitysrahastosta tai maaseuturahastosta.

Lue lisää.

 

Haemme elokuussa käynnistyvään ESR-rahoitteiseen Nuoret urapolulle (Nuora) –hankkeeseen PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ JA NUORTEN TYÖNOHJAAJAA

Hankkeen tavoitteena on kehittää nuorten yksilölliset tarpeet huomioivia uusia ratkaisuja ja toimintamalleja nuorten työllistämiseksi. Lisäksi pyritään löytämään ratkaisuja alueen yritysten työvoimatarpeisiin ja alentamaan yritysten työllistämiskynnystä. Hankkeeseen haetaan projektipäällikköä ja nuorten työnohjaajaa toimimaan työparina. Projektipäällikkö vastaa hankkeen hallinnoinnista, toiminnan kokonaiskoordinoinnista sekä sidosryhmä- ja yritysyhteistyöstä. Nuorten työnohjaaja toimii pääsääntöisesti nuorten parissa, suunnittelee nuorille henkilökohtaisia työllistymispolkuja ja järjestää nuorten kanssa yhdessä tilaisuuksia ja tapahtumia sekä ohjaa nuoria tarvittaessa muiden palveluiden piiriin. 

Lue lisää. 

 

Maitotilojen kannattavuuden ja kilpailukyvyn kehittämiseksi etsimme eteenpäin katsovaa maitotalouden ja maaseudun kehittäjää elokuussa 2018 käynnistyvään Koillismaan maitotilayrittäjyyden kehittämisselvitys -hankkeeseen PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ määräaikaiseen työsuhteeseen ajalla 15.8.-31.12.2018.

Hankkeen tavoitteena on löytää yritysyhteistyöstä ja osakeyhtiömuotoisesta maitotalouden kehittämisestä kiinnostuneita yrittäjiä, kartoittaa tarkemmin näiden tilojen kehittämistarpeita sekä koota ja tuottaa pohjatietoa, jota tarvitaan uusien toiminnallisten ratkaisujen ja investointisuunnitelmien tueksi.

Lue lisää.

 

X