Naturpolis FacebookNaturpolis kartalla

Naturpolis Oy
Nuottatie 6 A 93600 Kuusamo
Asiakaspalvelu: 040 860 8844 (klo 9–15)
info@naturpolis.fi
Seuraa meitä Twitterissä ja Facebookissa
Tilaa Kuusamo Region -uutiskirje

Projektipäällikön paikka avoinna

Haemme nyt Kuusamossa käynnistymässä olevalle Vähempiarvoisen kalan arvoketjun kehittäminen Koillismaalla -hankkeelle 
 
PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

Hankkeen tavoitteena on muodostaa kokonaiskuva vähempiarvoisen kalan arvoketjusta ja siihen vaikuttavista osatekijöistä Koillismaalla. Erityisesti halutaan selvittää vähempiarvoiseen kalaan liittyvän alkutuotannon ja jatkojalostuksen kehittämisen kannattavuutta. Hankkeen yhteistyökumppaneina ovat Koillismaan Luonnonkala Oy, Kuusamon Kalajaloste ja Petäjälammen Herkku Oy.

Projektipäällikön tehtävänä on ohjata ja toteuttaa hankkeen toimenpiteitä. Projektipäällikkö vastaa tarvittavan taustatiedon keruusta (mm. sumputukseen liittyvät investoinnit ja työaika-arviot), kalan tuotantopotentiaalin arvioinnista erityisesti särjen osalta yhteistyössä tutkimuslaitosten, muiden asiantuntijoiden sekä sidosryhmien kanssa, alkutuotannon ja jalostuksen investointitarpeiden kartoituksesta, markkinakartoituksen suunnittelusta ja toteutuksesta sekä asiantuntijapalveluiden kilpailutuksesta. Tehtäviin kuuluvat myös hankehallinnosta vastaaminen pitäen sisällään raportoinnin, sidosryhmäyhteistyön ja tiedotuksen. Projektipäällikkö ohjaa myös asiantuntijapalveluina toteutettavien toiminto-, kustannus- ja kannattavuuslaskentojen toteutusta.

Toivomme Sinulta näkemystä ammattikalastuksesta ja sen kehittämisestä, kykyä ymmärtää, analysoida ja hyödyntää tutkimustietoa, arvoketjumäärityksen ja toimintolaskennan ymmärrystä, sujuvaa kirjallista ja suullista esitystaitoa, yhteistyökykyä, itsenäistä työskentelyotetta sekä tehtävään soveltuvaa koulutusta ja työkokemusta. Lisäksi arvostamme kokemusta hanketyöstä. 
Toimipaikkasi on Kuusamo.

Tehtävä on määräaikainen ajalla 15.8.2017-15.3.2018. Hankkeelle on haettu rahoitusta Euroopan meri- ja kalatalousrahastosta, Kainuun ja Koillismaan Kalaleaderista. Paikka täytetään ehdollisena virallisen rahoituspäätöksen saamiseen asti.

Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen pyydetään lähettämään 20.6.2017 mennessä sähköpostitse osoitteeseen info@naturpolis.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa ohjelmapäällikkö Kirsi Kuosku, puh. 0400 375 930, sähköposti kirsi.kuosku@naturpolis.fi

 

X