Naturpolis FacebookNaturpolis kartalla

Naturpolis Oy
Nuottatie 6 A 93600 Kuusamo
Yhteystiedot
info@naturpolis.fi
Seuraa meitä Twitterissä ja Facebookissa
Tilaa Kuusamo Region -uutiskirje

Elintarviketuottajien ja asiakkaiden Matchmaking 27.8.2020 klo 13-17

Naturpoliksen ja seudullisen kehittämisrahaston tuella järjestetään elintarvikealan tuottajille, elintarvikkeiden jälleenmyyjille, matkailualan yrityksille, ravintoloille ja majoitusliikkeille Matchmaking -tapahtuma torstaina 27.8.2020 klo 13-17.

Luontomatkailukeskus Oivangissa järjestettävässä maksuttomassa tilaisuudessa ostajat ja myyjät kohtaavat 10 minuutin mittaisissa myyntitapaamisissa, joiden tarkoituksena on saada kysyntä ja tarjonta kohtaamaan.

Kenelle? Tuottajat, ostajat, ravintolat ja majoitusliikkeet, joiden kotipaikka on Kuusamo tai Taivalkoski.

Miksi? Luoda poikkeusoloissa lisäkysyntää  ja kasvua paikallisille yrityksille sekä luoda asiakassuhteita, jotka kehittävät paikallista yritystoimintaa ja tuottavat lisäarvoa.

Miten? Kutakin myyjää / tuottajaa sparrataan etukäteen tekemään jämäkkä esittely- ja myyntipuhe, jonka tavoitteena on toimitusten aloittaminen. Ostajille annetaan mahdollisuus saada kattava kuva alueellisesta tarjonnasta, joka sopii omaan toimintaan.

Turvallisuus? Tilaisuus on Luontomatkailukeskus Oivangin isossa juhlasalissa, jossa pöydät myyntitapaamisia varten sijoitetaan mahdollisimman väljästi turvavälit huomioiden.

Päivä alustetaan erittäin tehokkaasti ja yritykset ohjeistetaan päivän kulkuun tilaisuuden alussa. Tapaamiset ovat kahdenvälisiä, luottamuksellisia kohtaamisia, joissa keskustelu on käynnissa tehokkaan 10 minuutin ajan, joissa molemmilla osapuolilla on mahdollisuus saada oma aikansa. Tuottajat / myyjät istuvat omissa pöydissään ja ostajat kiertävät reaaliaikaisen ohjeistuksen mukaan tutustumassa tuottajiin.

Ilmoittaudu tapahtumaan pe 21.8.2020 mennessä tällä lomakkeella. Kerrothan ilmoittatumisen yhteydessä puhelinnumerosi sekä mahdolliset ruoka-aineallergiat. Kerro myös, missä roolissa osallistut tapahtumaan.

Tilaisuus on osallistujille maksuton. Tarjolla on kahvia sekä iltapäivällä suolaiset kahvileivät. Tervetuloa luomaan Kuusamoon ja Taivalkoskelle paikallista elinvoimaa!

Juho Ikonen
DOAMA SOLUTIONS

 

 

X