Naturpolis FacebookNaturpolis kartalla

Naturpolis Oy
Nuottatie 6 A 93600 Kuusamo
Asiakaspalvelu: 040 860 8844 (klo 9–15)
info@naturpolis.fi
Seuraa meitä Twitterissä ja Facebookissa
Tilaa Kuusamo Region -uutiskirje

Esitys Rajaseutu ry:n tunnustuspalkinnon saajaksi 2019

Rajaseutu ry:n tunnustuspalkinto voidaan vuonna 2019 myöntää Pohjois-Pohjanmaan kuntien: Kuusamo, Taivalkoski, Pudasjärvi tai Vaala sekä Itä-Lapin kuntien: Salla, Savukoski, Pelkosenniemi, Kemijärvi tai Posio alueella asuvalle ja toimivalle henkilölle tai yhteisölle.  Esityksiä voi tehdä 31.5.2019  saakka. Rajaseutu ry valitsee ehdotusten pohjalta 1 - 2 rajaseututekoa ja/tai rajaseututoimijaa. Valinnat julkistetaan myöhemmin ilmoitettavassa tilaisuudessa.  

Tunnustuksilla haluamme tuoda lisää näkyvyyttä yhdistysten ja vapaaehtoisjärjestöjen työlle ja saavutuksille ja nostaa esiin hyvää toimintaa ja toimijoita. Erityinen paino on nuoriin kohdistuvassa toiminnassa.

Kuka on ehdokkaanne Vuoden rajaseututoimijaksi, kenen työ yhteisönsä hyväksi ansaitsee yleisen tunnustuksen?  Mikä teko edistää ja myötävaikuttaa asuinalueenne elinvoimaisuuteen?

Odotamme näkemyksiänne 31.5. mennessä alla olevasta linkistä löytyvällä lomakkeella. Tunnustukset, johon sisältyy myös pieni rahapalkinto, luovutetaan myöhemmin ilmoitettavassa tilaisuudessa loppukesällä/syksyllä.

Ehdotuksen voi tehdä yksityishenkilö tai yhdistys. Rajaseutu ry on tarvittaessa yhteydessä esityksen tekijään. Lomakkeen lisäksi esitystä voidaan yksityiskohtaisemmin perustella liitteillä. 

Hakemukset voi lähettää postitse osoitteeseen Rajaseutu ry, Tunturikatu 6 A 19, 00100 HELSINKI, tai sähköpostitse osoitteeseen rajaseutu@rajaseutu.fi

Esitys rajaseututeoksi/-toimijaksi 2019 -lomake ohjeineen löytyy tästä. 

Lisätiedot:
Rajaseutu ry, Anu Korpinen, puh. 050 572 7622.

X