Naturpolis FacebookNaturpolis kartalla

Naturpolis Oy
Nuottatie 6 A 93600 Kuusamo
Yhteystiedot
info@naturpolis.fi
Seuraa meitä Twitterissä ja Facebookissa
Tilaa Kuusamo Region -uutiskirje

Jouni Korhonen Naturpolis Oy:n työllisyyspäälliköksi

Jouni Korhonen Naturpolis Oy:n työllisyyspäälliköksi  

Koillis-Suomen kehittämisyhtiössä käynnistyvän Mahdollisuuksien Pohjoinen – JobBoost Koillis-Suomi -hankkeen projektipäälliköksi ja samalla yhtiön työllisyyspäälliköksi on nimitetty YTM Jouni Korhonen Kuusamosta. Hän siirtyy tehtävään Pohjois-Pohjanmaan TE-toimiston asiakkuuspäällikön paikalta. 

Toimintavuoden 2020 alusta Naturpolis Oy:n uutena painopiste- ja vastuualueena otettiin käyttöön työllisyyspalvelut. Järjestely liittyi osaltaan Kuusamon kaupungin Askel-toimintojen uudelleenjärjestelyyn sekä yhtiön muiden, työllistämiseen liittyvien kehittämistoimenpiteiden keskittämiseen. -Työllisyyspalveluiden painopistealueen vahvistuessa on ollut paikallaan selkeyttää sen organisointia siten, että  painopistealueelle perustettiin erillinen työllisyyspäällikön tehtäväkokonaisuus. Tehtävät koostuvat JobBoost -hankkeen projektipäällikön tehtävistä, vastuualueen johtamisesta sekä asiakkuus- ja sidosryhmäyhteistyöstä, kertoo Naturpolis Oy:n toimitusjohtaja Jari Hentilä. 

-Työllisyyspäällikön tehtävä tarjoaa uuden näkökulman työnantajien keskeisimmän asian eli osaavan työvoiman saantiin liittyvien asioiden kehittämisen. Mielenkiintoinen tehtävä, jolla on ulottuvuuksia sisällöllisesti ja maantieteellisesti laajalti, toteaa työllisyyspäällikkö Jouni Korhonen. JobBoost-hankkeessa haetaan laaja-alaisesti ratkaisuja Koillismaan työmarkkinoiden kohtaantohaasteiden ratkaisemiseen sekä osaavan työvoiman saatavuuden parantamiseen. Hankkeen toimilla edistetään työnhakijoiden tavoitettavuutta sekä ohjautumista työhön, koulutukseen sekä muihin palveluihin. Tavoitteena on edistää osaavan työvoiman rekrytointia,  luoda mielikuvaa yhtenäisestä työssäkäyntialueesta sekä edistää työnhakijoiden ammatillista liikkuvuutta, jatkaa Korhonen.  

Hanketta on valmisteltu monialaisessa yhteistyössä hankealueen kuntien, hanketoteuttajien sekä TE-hallinnon kesken. Hankkeen päätoteuttaja on Naturpolis Oy, osatoteuttajina Kainuun ammattiopisto Kuusamon toimipaikka, KSAK Oy, Koulutuskuntayhtymä OSAO, Pudasjärven kaupunki ja Posion kunta. Hankkeen kokonaisbudjetti on 1,95 milj. euroa, johon Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus on myöntänyt ESR- ja valtion rahoitusta 1,56 milj. euroa (80%). Hankkeen toteutusaika on 1.9.2020 – 30.4.2023.  

Mahdollisuuksien Pohjoinen – JobBoost Koillis-Suomi -hankkeeseen ollaan syksyn kuluessa rekrytoimassa projektipäällikön lisäksi rekrytointiasiantuntija, duuniagentit Kuusamoon ja Taivalkoskelle, sekä projektisihteeri. Myöhemmin on tarkoitus rekrytoida kaksi lisähenkilöä, toinen Kuusamoon ja toinen Taivalkoskelle, jatkaa Hentilä.

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Jari Hentilä, 0400 393 797, jari.hentila@naturpolis.fi 
Työllisyyspäällikkö Jouni Korhonen, 040 627 5704, jouni.korhonen@naturpolis.fi

X