Naturpolis FacebookNaturpolis kartalla

Naturpolis Oy
Nuottatie 6 A 93600 Kuusamo
Yhteystiedot
info@naturpolis.fi
Seuraa meitä Twitterissä ja Facebookissa
Tilaa Kuusamo Region -uutiskirje

Kajaanin ammattikorkeakoulun ja Naturpoliksen pilottihanke valittu kehittämään uutta osaamisjärjestelmää

14.5.2021

 

Sitra rahoittaa kahdeksaa hanketta, jotka pilotoivat uutta osaamisjärjestelmää eri puolilla Suomea. Niissä kehitetään verkottunutta yhdessä oppimista, osaamisen uudistumista ja innovaatioiden syntymistä. Kajaanin ammattikorkeakoulu ja Naturpolis ovat mukana kehittämässä uutta osaamisjärjestelmää ja vastaavat PK-yritysten työelämäaktivaattorit Kainuussa ja Koillismaalla -pilottihankkeesta. 

Sitran Osaamisen aika -projekti tuottaa tietoa ja näkemystä Suomen elinikäisen oppimisen politiikan tueksi sekä vauhdittaa uuden osaamisjärjestelmän syntymistä. Työtä ohjaa elinikäisen oppimisen tahtotila, joka muodostettiin vuonna 2019 yhdessä 30 keskeisen yhteiskunnallisen toimijan kanssa.

PK-yritysten työelämäaktivaattorit Kainuussa ja Koillismaalla

Kajaanin ammattikorkeakoulun ja Naturpoliksen pilottihankkeessa vahvistetaan pk-yritysten liiketoimintaosaamista ja luodaan edellytyksiä jatkuvan oppimisen toteutumiselle työpaikoilla. Työelämäaktivaattorit Kainuussa ja Koillismaalla selvittävät 140 yrityksen osaamiseen liittyvät kehittämistarpeet. Pilottihankkeessa luodaan yrityskohtaiset tiekartat henkilöstön jatkuvan oppimisen toteuttamiseen sekä ammattikorkeakouluopiskelijoiden kytkemiseen osaksi yrityksen kehittämistä ja tki-ideoiden jatkotyöstöä. 

Sitra tukee piloteissa syntyvien käytäntöjen ja oppien hyödyntämistä jakamalla niitä verkostoille ja avoimesti kaikille kiinnostuneille syksyn 2021 aikana.

Lue lisää Sitran sivuilta täältä


 

X