Naturpolis FacebookNaturpolis kartalla

Naturpolis Oy
Nuottatie 6 A 93600 Kuusamo
Yhteystiedot
info@naturpolis.fi
Seuraa meitä Twitterissä ja Facebookissa
Tilaa Kuusamo Region -uutiskirje

Kuusamo, Taivalkoski ja Posio houkuttelevat yhdessä alueelle työvoimaa

Kuusamossa, Taivalkoskella ja Posiolla on yhteinen haaste liittyen työvoiman saatavuuteen ja potentiaalisten muuttajien tavoittamiseen. Alueella on olemassa paljon vetovoimatekijöitä, ja kaikilla kunnilla ja yrityksillä on omat erityispiirteensä uusien asukkaiden houkuttelemiseksi. Myös pitovoimaa löytyy, on tärkeää, että nykyiset työntekijät ja asukkaat viihtyvät alueella hyvin.

Koillis-Suomen kehittämisyhtiö Naturpolis Oy toimii päätoteuttajana Mahdollisuuksien Pohjoinen – JobBoost Koillis-Suomi –hankkeessa, jonka yhtenä tavoitteena on rekrytointi- ja asettautumispalvelujen kehittäminen muun muassa lisäämällä Kuusamo-Taivalkoski-Posio alueen tunnettuutta.

Hankkeessa työstetään NTRNZ Media Oy:n ja yhteistyöverkoston kanssa yhtenäisen työssäkäyntialueen konseptia, jonka avulla vahvistetaan mielikuvaa alueesta ja sen tarjoamista mahdollisuuksista. Konseptoinnissa syntyy ydinviesti, jolla aluetta pystytään markkinoimaan yhtenäisesti. Myöhemmin on tulossa vielä yhteiset verkkosivut ja markkinointikampanjoita, jotka toimivat työkaluina mm. alueen ja sen työpaikkojen markkinointiin yksityisellä, julkisella ja 3. sektorilla.

Huhti-toukokuun aikana tehdään muutama lyhyt kysely konseptoinnin taustoitusta varten. Seuraava kysely pyritään julkaisemaan viikolla 17. Toivomme kyselyihin vastauksia mahdollisimman laajasti. Ajankohtaiset tiedot hankkeen etenemisestä löytyvät Naturpoliksen verkkosivuilta ja somesta. Yhtenäisen työssäkäyntialueen konseptointi valmistuu toukokuun loppuun mennessä.

 

Lisätietoja konseptoinnista: rekrytointiasiantuntija Terhi Murtoperä, p. 040 830 7347, terhi.murtopera@naturpolis.fi

Lisätietoja JobBoost -hankkeesta: projektipäällikkö Jouni Korhonen, p. 040 627 5704, jouni.korhonen@naturpolis.fi

 

Mahdollisuuksien Pohjoinen – JobBoost Koillis-Suomi hankkeessa haetaan laaja-alaisesti ratkaisuja Koillis-Suomen työmarkkinoiden osaavan työvoiman saatavuuden parantamiseen sekä työmarkkinoiden kohtaantohaasteiden ratkaisemiseen. Hankkeen toteutusaika on 1.9.2020 – 30.4.2023

X