Naturpolis FacebookNaturpolis kartalla

Naturpolis Oy
Nuottatie 6 A 93600 Kuusamo
Yhteystiedot
info@naturpolis.fi
Seuraa meitä Twitterissä ja Facebookissa
Tilaa Kuusamo Region -uutiskirje

Kuusamon ja Taivalkosken Wild Food sai rinnalleen Wild Lifestyle bränditunnuksen

Kuusamon ja Taivalkosken seudulla on jo pitkään panostettu Wild Food brändiin, villiruokakeittiön tarjoamiin elämyksellisiin ruokatuotteisiin. Merkissä on mukana yli 20 Koillismaalaista yritystä.

Villiruoka ja villiluonnontuotteet ovat metsissä, soilla, niityillä, järvissä, joissa ja koskissa lajinmukaisesti elävistä eläimistä ja kasveista valmistettuja luonnontuotteita sekä villiluontoon liittyviä kokemustuotteita tai palveluja. Wild Food nojaa perusarvoihinsa: paikallisuuteen, perinteisiin työtapoihin, omaleimaisuuteen sekä rohkeuteen ja ylpeyteen. Nyt lanseerattu Wild Lifestyle -tuotemerkki on vastaavanlainen laaduntae luonnonantimista valmistetuille ei-syötäville tuotteille ja palveluille.

Wild Lifestyle -kokemuksia ovat mm. metsästys, samoilu, poronhoito, keräily ja kalastus. Elämys- ja hoitopalveluissa käytettävät tuotteet ovat luonnollisia, keräilytuotteista kehiteltyjä, pääraaka-aineeltaan tai tuotetta personoivalta osaltaan villiluonnontuotteita.

Koillissanomien artikkeli 

Wild Lifestyle Kuusamo -tavaramerkin käyttöoikeus myönnetään Wild Food Kuusamo tai Wild Food Taivalkoski tavaramerkin käyttöoikeuden saaneille yrityksille. Tavaramerkin käyttöoikeus koskee kaikkia tavaroita ja palveluita, joille merkki on rekisteröity. Yrityksellä on oikeus käyttää tavaramerkkiä koko maassa. Tavaramerkki ja sen käyttö on määritelty Brändikäsikirjassa ja tavaramerkin Graafisissa ohjeissa.

X