Naturpolis FacebookNaturpolis kartalla

Naturpolis Oy
Nuottatie 6 A 93600 Kuusamo
Yhteystiedot
info@naturpolis.fi
Seuraa meitä Twitterissä ja Facebookissa
Tilaa Kuusamo Region -uutiskirje

Kuusamossa, Posiolla ja Taivalkoskella käytetään aikaa liikkumiseen, liikuntaan ja kotoiluun

Naturpoliksen hallinnoimassa JobBoost –hankkeessa jatketaan yhtenäisen työssäkäyntialueen konseptin työstämistä. Yhtenäisen brändin avulla vahvistetaan mielikuvaa Kuusamo-Taivalkoski-Posio alueesta ja sen tarjoamista mahdollisuuksista.  

Konseptoinnin tueksi tehdään kolme kyselyä huhti-toukokuun aikana. Toinen kysely liittyi alueen vahvuuksiin, kehittämiskohteisiin ja ihmisten arkeen täällä ja siihen saatiin 78 vastausta. Kolmas kysely liittyen työvoiman saatavuuteen työpaikkailmoittelun ja aluemielikuvan näkökulmasta on nyt julkaistu. 

Arki koostuu paikasta toiseen liikkumisesta, luonnosta ja kotoilusta  

Toisen kyselyn 78 vastaajasta 26 % liikkuu paikasta toiseen 50-100 km viikossa, 21 % liikkuu 200 km tai enemmän, 17 % liikkuu 20-50 km ja loput vastaajista liikkuu alle 20 km. Kulkeminen koostuu pääosin päivittäisistä asioinneista, työmatkoista, harrastuksista ja lasten kuljettamisista. 

Vastaajien vapaa-aika koostuu pääosin luonnossa liikkumisesta, kavereista, liikunnasta ja kotoilustaArkeen kaivattiin lisää muun muassa seuraavia asioita: vapaa-aikaa, harrastusmahdollisuuksiareitistöjen kunnossapitoa, tukiverkkoa, mielekästä työtä, kulttuuria, omakotitaloa järven rannalla, uimahallin aukenemista, parempi kuntoisia teitä ja rahaa 

Kolmas ja viimeinen kysely liittyen työvoiman saatavuuteen työpaikkailmoittelun ja aluemielikuvan näkökulmasta on nyt julkaistu. Vastausaikaa on 7.5.2021 saakka. 

VASTAA KYSELYYN

Kyselyn toteuttaa NTRNZ Media Oy.

Lisätietoja konseptoinnista: rekrytointiasiantuntija Terhi Murtoperä, p. 040 830 7347, terhi.murtopera@naturpolis.fi  

Lisätietoja JobBoost -hankkeesta: projektipäällikkö Jouni Korhonen, p. 040 627 5704, jouni.korhonen@naturpolis.fi  

 

Mahdollisuuksien Pohjoinen – JobBoost Koillis-Suomi hankkeessa haetaan laaja-alaisesti ratkaisuja Koillis-Suomen työmarkkinoiden osaavan työvoiman saatavuuden parantamiseen sekä työmarkkinoiden kohtaantohaasteiden ratkaisemiseen. Hankkeen toteutusaika on 1.9.2020 – 30.4.2023 

X