Naturpolis FacebookNaturpolis kartalla

Naturpolis Oy
Nuottatie 6 A 93600 Kuusamo
Asiakaspalvelu: 040 860 8844 (klo 9–15)
info@naturpolis.fi
Seuraa meitä Twitterissä ja Facebookissa
Tilaa Kuusamo Region -uutiskirje

Kysely yrittäjille sesonkityöntekijöiden työmatkaliikkumisesta

Naturpolis Oy:n ja Iin Micropolis Oy:n Älyliikenne 2020 –hankkeessa (EU/EAKR) kehitetään uudenlaisia, vähähiilisiä ja älykkäitä liikkumisratkaisuja sekä reittien ja palveluiden saavutettavuutta.

 Sesonkityöntekijöille on toisinaan hankalaa löytää asuntoja Rukalta. Kuusamon taajamassa on tarjolla kymmeniä vuokrahuoneistoja, mutta esimerkiksi myöhään illalla tai aikaisin aamulla busseja ei kulje, eikä kaikilla sesonkityöntekijöillä ole omaa autoa käytettävissään.

 Tämän kyselyn tavoitteena on selvittää uudenlaisten yhteiskäyttöautojen ja kimppakyytien työmatkoihin tarjoamat mahdollisuudet. Selvityksen toinen ulottuvuus on selvittää, onko Rukalla tarvetta ajoneuvojen lyhytaikavuokraukseen (muutama tunti, alle vuorokauden).

Pyydämme vastauksianne kyselyyn 25.10.2019 mennessä. Järjestämme 30.10.2019 klo 14-16 Kuusamon kaupungintalon valtuustosalin takaosassa yhteenvetotilaisuuden, jossa perehdytään kyselyn tuloksiin. Tilaisuuteen kutsutaan myös yhteiskäyttöautoja tarjoavia yrityksiä esittelemään vaihtoehtojansa.

Siirry kyselyyn TÄSTÄ. 

Lisätietoja:
Projektisuunnittelija Tauno Korpela, 040 712 0257, tauno.korpela@naturpolis.fi

 

X