Naturpolis FacebookNaturpolis kartalla

Naturpolis Oy
Nuottatie 6 A 93600 Kuusamo
Yhteystiedot
info@naturpolis.fi
Seuraa meitä Twitterissä ja Facebookissa
Tilaa Kuusamo Region -uutiskirje

Maaseudun yritysten digitalisaatioselvitystä jatketaan yritystapaamisilla

19.4.2022

Koillis-Suomen kehittämisyhtiö Naturpolis Oy:n hallinnoimassa Maaseutuyritysten digitalisaatioselvitys -hankkeessa selvitetään maaseudulla toimivien yritysten ja kylien yhdistysten digitalisaation nykyistä tasoa ja kehittämistarpeita Kuusamossa ja Taivalkoskella.

WitMill Oy toteutti Naturpoliksen toimeksiannon mukaisesti digitaalisten toimintamahdollisuuksien kartoituksen Koillismaan yrityksille ja seudun yhdistyksille. Kyselyyn saatiin 131 yritys- ja 28 yhdistysvastausta. 57 yritystä jätti yhteydenottopyynnön.

Nyt hankkeessa syvennytään yhteydenottoa toivoneiden yritysten ja yritysryhmien mahdollisuuksiin ja tavoitteisiin syvällisemmin, tavoitteena on saavuttaa toukokuun loppuun mennessä 20 yritystä. Asiantuntijakumppanina toimii Davas Oy, jolla on monipuolinen osaaminen ja kokemus yritysten viestintä- ja digitalisaatiotarpeista. Erityistä huomiota kiinnitetään teemoihin, joiden avulla voidaan lisätä liikevaihtoa.

Mikäli yritys ei ole vastannut viime marraskuun digitalisaatiokyselyyn, mutta kokee tarvitsevansa kehittämistä, pyydämme ottamaan yhteyttä: projektipäällikkö Tauno Korpela, +358 40 712 0257, tauno.korpela@naturpolis.fi tai hankesuunnittelija Sanna-Mari Kynkäänniemi, +358 40 523 5146, sanna-mari.kynkaanniemi@naturpolis.fi.

Lue tiivistelmä marraskuussa tehdyn kyselyn tuloksista täältä

Maaseutuyritysten digitalisaatioselvitys -hanke toteutetaan Kuusamossa ja Taivalkoskella  15.5.2021 -31.7.2022. Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus on myöntänyt hankkeelle rahoituksen Manner-Suomen maaseudun 2014-2020 kehittämisohjelmasta.

X