Naturpolis FacebookNaturpolis kartalla

Naturpolis Oy
Nuottatie 6 A 93600 Kuusamo
Yhteystiedot
info@naturpolis.fi
Seuraa meitä Twitterissä ja Facebookissa
Tilaa Kuusamo Region -uutiskirje

Naturpolis Oy rekrytoi

Tule luomaan ja kehittämään uudenlaisia työllisyyspalveluja Kuusamoon ja Taivalkoskelle sekä vaikuttamaan Koillis-Suomen työllisyyden kehittymiseen positiivisesti!

Mahdollisuuksien Pohjoinen - JobBoost Koillis-Suomi on 1.9.2020 - 30.4.2023 toteutettava ESR-rahoitteinen hanke, jonka tavoitteena on tehostaa työnhakijoiden ohjautumista oikea-aikaisesti alueen työllisyyttä edistäviin palveluihin ja työpaikkoihin, vastata yritysten ja työnhakijoiden osaamisen kehittämistarpeisiin sekä edistää alueen yritysten osaavan työvoiman saatavuutta.

Hankkeessa kehitetään erilaisia alueellisia ja paikallisia kumppanuusmalleja sekä duuni- ja koulutusagenttien toimintamalleja. Lisäksi hankkeessa toteutetaan alueen työmahdollisuuksia markkinoivia kampanjoita sekä kehitetään rekrytointimalleja ja asettautumispalveluita.

Hankkeen päätoteuttaja on Naturpolis Oy. Osatoteuttajia ovat Pudasjärven kaupunki, Posion kunta, Kainuun ammattiopisto, Koulutuskuntayhtymä OSAO sekä KSAK Oy.

Hankkeeseen rekrytoidaan aloitusvaiheessa projektipäällikkö, rekrytointiasiantuntija, duuniagentti Kuusamoon, duuniagentti Taivalkoskelle sekä projektisihteeri (50% työaika). Myöhemmässä vaiheessa rekrytoidaan vielä sisällöntuottaja sekä kolmas duuniagentti.

Tutustu avoimiin työtehtäviin tästä.

 

 

X