Naturpolis FacebookNaturpolis kartalla

Naturpolis Oy
Nuottatie 6 A 93600 Kuusamo
Yhteystiedot
info@naturpolis.fi
Seuraa meitä Twitterissä ja Facebookissa
Tilaa Kuusamo Region -uutiskirje

Projektipäällikön tehtävä avoinna

Rannikolta tuntureille -hankkeen tavoitteena on luoda Suomen matkailustrategiaa ja Visit Finlandin kohderyhmäajattelua toteuttavia teemallisia kiertomatkatuotteita, jotka yhdistävät ja joilla markkinoidaan Pohjois-Pohjanmaan, Kainuun ja Itä-Lapin matkailukohteita. Teematuotteiden avulla kehitetään uudenlaista destinaatioiden yhteismarkkinointia ja -myyntiä. 

Hankkeessa lisätään laajan matkailualueen houkuttelevuutta ja näkyvyyttä digitaalisissa matkailun markkinointi- ja myyntikanavissa sekä kotimaisille että kansainvälisille matkailijoille. Tavoitteena on tuoda lisäarvoa ja täydentää jo käynnissä olevia matkailun kehittämistoimenpiteitä, jotka liittyvät digitaalisten myynti- ja markkinointikanavien kehittämiseen tai kestävän matkailun kehittämiseen. Hankkeen päätoteuttajana toimii Koillis-Suomen kehittämisyhtiö Naturpolis Oy. Hankkeen toimenpiteet kohdistuvat Pohjois-Pohjanmaalla Kuusamon, Oulun, Taivalkosken, Pudasjärven, Raahen, Limingan, Muhoksen, Utajärven, Vaalan ja Kalajoen alueille, sekä Kainuussa Suomussalmen ja Lapissa Sallan alueille.

Hankkeelle on haettu rahoitusta TEM:n Alueiden matkailuelinkeinoa edistävien hankkeiden tukirahoituksesta, ja tehtävä tullaan täyttämään ehdollisena siten, että hankkeelle myönnetään rahoitus. Hankkeen suunniteltu toteutusaika on 1.11.2020 - 31.10.2021.

Haemme hankkeeseen PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ ajalle 1.11.2020 - 31.10.2021

Projektipäälliköltä toivotaan osaamista ja työkokemusta luonto-, hyvinvointi- ja/tai kulttuurimatkailun tuotteistamisesta, kokemusta sähköisestä markkinoinnista omatoimimatkailijoille, sekä ymmärrystä matkailun sähköisistä jakelukanavista ja markkinoinnista. Lisäksi toivotaan sujuvaa suullista ja kirjallista suomen- ja englanninkielen taitoa, muut kielet katsotaan eduksi. Tehtävä edellyttää myös kokemusta hanketyöstä, tiiminjohtamisesta ja sidosryhmäyhteistyöstä sekä oman työn ja laajojen kokonaisuuksien johtamisesta.

Edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa, sekä hyviä tietoteknisiä taitoja. Toimipiste sijaitsee Kuusamossa, ja tehtävän hoitaminen edellyttää mahdollisuutta oman auton käyttöön.

Lisätietoa ja hakemukset ke 28.10.2020 mennessä Kuntarekryn kautta.

X