Naturpolis FacebookNaturpolis kartalla

Naturpolis Oy
Nuottatie 6 A 93600 Kuusamo
Yhteystiedot
info@naturpolis.fi
Seuraa meitä Twitterissä ja Facebookissa
Tilaa Kuusamo Region -uutiskirje

Ruka-Kuusamon, Taivalkosken, Syötteen ja Sallan alueella edistetään matkailualan toipumista koronakriisistä

8.9.2021

Koillis-Suomen kehittämisyhtiö Naturpolis Oy:n hallinnoimassa Kansainvälinen matkailu takaisin kasvun tielle -hankkeessa tavoitellaan matkailun palauttamista koronakriisiä edeltävälle tasolle Ruka-Kuusamon, Taivalkosken, Syötteen ja Sallan alueella. Hanke käsittää toimenpiteitä, joilla alueen saavutettavuus saadaan palautettua ja matkaketjut toimiviksi nykytilanteen kannalta.  

Projektipäällikkö Tessa Suopanki kommentoi: ”Yritykset ovat kokeneet kovia koronakriisin aikana ja nyt meillä on mahdollisuus tehdä työtä kansainvälisen matkailun saavutettavuuden palauttamiseksi sille tasolle, mikä uuden normaalin puitteissa on mahdollista. Ykkösasiana on kansainvälisten charter- ja reittilentoliikenteen palauttaminen Kuusamoon sekä terveysturvallisuuden edistäminen alueella poikkeusoloihin varautumalla.”

Markkinointitoimenpiteitä tehdään yhdessä matkanjärjestäjien, lentoyhtiöiden ja Visit Finlandin kanssa. Hankkeen aikana luodaan poikkeusolo- ja varautumissuunnitelmia yhteistyössä paikallisten yritysten ja terveysviranomaisten kanssa Ruka-Kuusamoon, Taivalkoskelle ja Syötteelle. ”Monialaisella yhteistyöllä varmistetaan mahdollisimman hyvä lopputulos kaikkien toimijoiden kannalta, tavoitteena on saada vakiinnutettua kansainvälinen matkailu takaisin alueelle ja varautua samalla tulevaisuuden poikkeustilanteisiin.”

 

Lisätietoja: Projektipäällikkö Tessa Suopanki, p. +358 40 845 0410, tessa.suopanki@naturpolis.fi

 

Kansainvälinen matkailu takaisin kasvun tielle - hankkeen toteutusaika on 1.5.2021 – 31.12.2022. Hankkeen päätoteuttaja on Koillis-Suomen kehittämisyhtiö Naturpolis Oy (Kuusamo ja Taivalkoski), hankkeen rahoittavat Pohjois-Pohjanmaa liitto ja EAKR, kunnat sekä yksityiset rahoittajat Ruka-Kuusamo Matkailu Ry, Taivalkosken matkailuyhdistys Ry, Syötteen matkailuyhdistys Ry ja Matkalle Sallaan Ry.


 

X