Naturpolis FacebookNaturpolis kartalla

Naturpolis Oy
Nuottatie 6 A 93600 Kuusamo
Yhteystiedot
info@naturpolis.fi
Seuraa meitä Twitterissä ja Facebookissa
Tilaa Kuusamo Region -uutiskirje

Sähköinen tontti- ja toimitilapörssi

Koillis-Suomen kehittämisyhtiö Naturpolis Oy on teettänyt Kuusamon ja Taivalkosken alueen käyttöön sähköisen tontti- ja toimitilapörssin. Kyseessä on maksuton palvelu, joka välittää tietoa alueella vapaina olevista toimisto-, liike- ja teollisuuskäyttöön tarkoitetuista toimitiloista ja tonteista. Palvelu on tarkoitettu niin alueella jo toimiville, toimintaansa aloittaville, laajentaville kuin myös alueelle sijoittuville yrityksille.

Toistaiseksi portaalista löytyy vain muutama kohde, mutta järjestelmä tullaan ottamaan aktiiviseen käyttöön kuluvan kevään aikana. Kuntien kohteiden lisäksi järjestelmään toivotaan alueen kiinteistönvälittäjien, yritysten sekä yksityishenkilöiden kohteita. Yritystoimintaan vuokrattavana tai myytävänä olevien toimitilojen ja tonttien ilmoittaminen tapahtuu portaalista löytyvällä sähköisellä lomakkeella. Palvelu on käyttäjille maksutonta.

Portaali löytyy osoitteesta https://naturpolis.toimitilapalvelut.fi/ 

Lisätietoja ja käyttöopastusta saa Naturpolis Oy:n tiedottajalta Seija Väisäseltä, p. 040 725 0392, seija.vaisanen@naturpolis.fi

X