Naturpolis FacebookNaturpolis kartalla

Naturpolis Oy
Nuottatie 6 A 93600 Kuusamo
Yhteystiedot
info@naturpolis.fi
Seuraa meitä Twitterissä ja Facebookissa
Tilaa Kuusamo Region -uutiskirje

Tule meille töihin!

Koillis-Suomen kehittämisyhtiö Naturpolis Oy vahvistaa yritysten toimintaedellytyksiä ja kehittää kuntien elinvoimaa Kuusamossa ja Taivalkoskella. Toiminnan tavoitteena on yritysten kasvun tukeminen, toimialojen kilpailukyvyn vahvistaminen ja alueen vetovoiman lisääminen.


Haemme käynnistymässä olevalle Matkailuyritykset kestävälle kehityspolulle -hankkeelle

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

Hankkeen tavoitteena on tukea Ruka-Kuusamon, Suomussalmen ja Taivalkosken matkailualueiden kestävää kehittämistä ja matkailualueiden ja -yritysten tavoitetta saavuttaa Sustainable Travel Finland -sertifiointi.

Hankkeessa toteutetaan Kuusamossa, Taivalkoskella ja Suomussalmella matkailuyritysten ympäristö- ja laatusertifiointeihin valmentavia toimenpiteitä. Tavoitteena on lisätä yritysten ja niiden työntekijöiden osaamista ympäristötietoisuudessa, hiilijalanjäljen pienentämisessä ja hiilikädenjäljestä tiedottamisessa sekä auttaa yrityksiä kehittämään niiden käytäntöjä, tuotteita ja palveluja kestävän matkailun periaatteiden mukaisesti.

Edellytämme Sinulta soveltuvaa vähintään opistoasteista koulutusta, osaamista ja kokemusta matkailualan ympäristö- ja laatusertifioinneista, sujuvaa suullista ja kirjallista suomen ja englanninkielen taitoa sekä itsenäistä työotetta, esiintymisvalmiutta ja hyvää yhteistyökykyä.

Lisäksi arvostamme hankehallinnoinnin osaamista, aiempaa kokemusta yritysten parissa ja neuvontatehtävissä toimimisesta sekä hankealueen tuntemusta.

Toimipaikkasi on Kuusamo ja hankkeen toiminta-alueena on Kuusamo, Taivalkoski ja Suomussalmi, joten tehtävä edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta. Tehtävä on määräaikainen ajalla 1.3.2020-30.6.2021. Hankkeelle on myönnetty rahoitus Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahastosta. Tehtävän palkkaus on avaintyönantajat AVAINTA ry:n mukainen

Suomenkieliset hakemukset ansioluetteloineen pyydetään lähettämään 9.2.2020 klo 16.00 mennessä osoitteeseen info@naturpolis.fi.

Lisätietoja: Tessa Suopanki, puh. 040 845 0410 tai tessa.suopanki@naturpolis.fi.

Katso tehtävän hakuilmoitus tästä.

 

 

X