Naturpolis FacebookNaturpolis kartalla

Naturpolis Oy
Nuottatie 6 A 93600 Kuusamo
Yhteystiedot
info@naturpolis.fi
Seuraa meitä Twitterissä ja Facebookissa
Tilaa Kuusamo Region -uutiskirje

Viitoskäytävä-hankkeen webinaari 8.2.2022

1.2.2022

Naturpolis on mukana Viitoskäytävä - Kumppanuudella kehittyvä kasvuvyöhyke-hankkeessa. Viitoskäytävän kasvuvyöhyke on Etelä-Savosta Kainuuseen ulottuva valtatie 5 ja Savon radan muodostama kehittämisvyöhyke. Vyöhyke jatkuu Kainuusta Pohjois-Pohjanmaan kautta Lapin Sodankylään saakka. Kasvukäytävän pituudeksi tulee näin ollen noin 900 kilometriä!

Hankkeen visiona on luoda uusi elinvoimainen ja menestyvä kasvuvyöhyke, joka lisää koko Suomen hyvinvointia. Toimenpiteet mahdollistavat monipaikkaisen ja sujuvan arjen, kehittyvän ja kestävän matkailun sekä uudet investoinnit ja työpaikat.

Tule mukaan hankkeen hengennostatuswebinaariin 8.2.2022 kello 9.30.-11.30. Pääset seuraamaan suoraa Talk Showta ilmoittautumalla mukaan täällä. Tutustu webinaariesitteeseen täällä

Talk Show-isäntänä toimii Sami Kojonen ja vieraina kuulijoiden aivonystyröitä pöyhäyttävät Mikko Kalliola, Brando Louhivaara ja Tyyne Kettunen. Tavoitteena on uudenlaisen ajattelun, aluekehittämisen ja verkostoyhteistyön vahvistaminen.

Ohjelmassa on myös Viitoskäytävän markkinointivideon julkistaminen. Videolla Viitostintti parvineen esittelee Viitoskäytävän kasvuvyöhykettä lintuperspektiivistä. Tervetuloa!

X