Naturpolis FacebookNaturpolis kartalla

Naturpolis Oy
Nuottatie 6 A 93600 Kuusamo
Yhteystiedot
info@naturpolis.fi
Seuraa meitä Twitterissä ja Facebookissa
Tilaa Kuusamo Region -uutiskirje

Yrittäjä! Tarjolla maksuttomia opintoja

21.9.2021

Koillismaalaisten yrittäjien ja työelämän edustajien käytössä on nyt maksuttomasti vuoden 2022 kevääseen saakka Kajaanin ammattikorkeakoulun  koulutustarjontaa. 

Yhden luukun periaatteella jatkuvaa oppimista Kainuuseen ja Koillismaalle -hankkeessa on syksyllä 2020 toteutettu Kainuussa ja Koillismaalla osaamis- ja osaajakartoituksia yhdessä Naturpolis Oyn JobBoost -hankkeen kanssa. Osaamiskartoitusten pohjalta on käytössä täydentyvä liiketoimintaosaamista ja johtamista kehittävä opintotarjotin.   

Opinnot soveltuvat toteutustapansa ja sisältöjensä osalta hyvin esim. yrittäjille ja yritysten henkilöstölle, julkishallinnon alalla toimiville, opiskelijoille ja kaikille itsensä kehittämisestä ja oman osaamistasonsa lisäämisestä kiinnostuneille. Opinnot ovat tarjolla KAMKn avoimessa ammattikorkeakoulussa ja hyväksiluettavissa ammattikorkeakoulututkintoihin. 

Maksuton opintotarjotin ilmoittautumislomakkeineen löytyy Koulutuskalenterista tunnuksella Yksi Luukku https://www.kamk.fi/fi/Hakijalle/Avoin-AMK/Koulutuskalenteri 

Lisätietoja opinnoista ja Yhden luukun periaatteella hankkeesta  https://www.kamk.fi/fi/Palvelut-tyoelamalle/Liiketoiminnan-kehittamispalvelut/Yhden-luukun-periaatteella-jatkuvaa-oppimista-Kainuuseen-ja-Koillismaalle- 

 

X