Naturpolis FacebookNaturpolis kartalla

Naturpolis Oy
Nuottatie 6 A 93600 Kuusamo
Asiakaspalvelu: 040 860 8844 (klo 9–15)
info@naturpolis.fi
Seuraa meitä Twitterissä ja Facebookissa
Tilaa Kuusamo Region -uutiskirje

Kuusamo Region

Kuusamon kaupunki ja Taivalkosken kunta muodostavat n. 20 000 asukkaan talousalueen Pohjois-Pohjanmaan maakunnan koillisosassa. Kuusamo Regionin ainutlaatuinen erämaaluonto ja monipuoliset palvelut tekevät siitä mielenkiintoisen ympärivuotisen matkailukohteen. Alueen elinkeinoelämän painopisteet ovat matkailussa, puunjalostuksessa, elintarviketuotannossa sekä metalli- ja tietoteollisuudessa. Kansainvälisyydestä kasvava Kuusamo Region on EU:n koillinen portti Venäjälle.

kuusamoregion_kartta.jpg

Kuusamo ja Taivalkoski

Kuusamo on n. 16 000 asukkaan kehittyvä kaupunkiyhteisö ja Koillismaan elinvoimainen liike-elämän keskus. Kuusamon menestys kansainvälisenä matkailukohteena ja elinkeinotoiminnan keskuksena perustuu paikallisen erämaaluonnon vetovoimaisuuteen ja sen tarjoamien raaka-aineiden kestävään hyödyntämiseen sekä paikallisten yritysten vahvaan osaamiseen useilla eri toimialoilla. Valtaosa alueen yrityksistä on pieniä ja keskisuuria perheyrityksiä.

Tutustu Kuusamon matkailun tunnuslukuihin tästä.

Kuusamo Info - Pieni palveluopas uusille asukkaille, erityisesti maahanmuuttajille.

www.kuusamo.fi
www.ruka.fi

Taivalkoski on Kuusamon kupeessa sijaitseva kunta, joka edustaa tietopalveluiden ja teollisuuden modernia maaseutua. Taivalkoski on tunnettu metsäalan osaamisesta ja sen menestystekijöitä ovat ahkerat, vastuuntuntoiset ja yhteistyöhön sitoutuvat asukkaat sekä laajat yhteydet elinkeinoelämän toimijoihin. Oulun seudun ammattiopiston Taivalkoskella sijaitseva yksikkö kouluttaa yrityksille monien alojen osaajia.

Taivalkoski Info - Pieni palveluopas uusille asukkaille, erityisesti maahanmuuttajille.

www.taivalkoski.fi
www.visittaivalkoski.fi

 

Aluemarkkinoinnin yhteyshenkilö

Tiedottaja

Seija Väisänen
X