Naturpolis FacebookNaturpolis kartalla

Naturpolis Oy
Nuottatie 6 A 93600 Kuusamo
Yhteystiedot
info@naturpolis.fi
Seuraa meitä Twitterissä ja Facebookissa
Tilaa Kuusamo Region -uutiskirje

RekryKoulutuksella koulutetaan 15 uutta työntekijää Telatekille vakinaiseen työsuhteeseen

Telatek Works Oy on yksi Suomen suurimmista hitsaavista konepajoista. Helmikuussa alkavassa RekryKoulutuksessa koulutetaan Telatek Works Oy:lle 15 uutta työntekijää levyseppähitsaajan ja osavalmistajan vakituisiin tehtäviin. Koulutuksesta järjestetään verkkoinfo 20.1. klo 13.

 

Telatek työllistää levyseppähitsaajan suuntauksessa kaikki koulutuksen ja hitsausluokat hyväksytysti suorittaneet opiskelijat toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Myös osavalmistuksen suuntauksessa koulutuksen ja näyttötyön hyväksytysti suorittaneet työllistyvät toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Telatekille. 

Koulutukseen voivat hakea TE-toimiston asiakkaat, jotka ovat kiinnostuneita metallialasta ja soveltuvat alan työtehtäviin. Aiempaa kokemusta alalta ei tarvita, mutta se katsotaan hakuvaiheessa eduksi. 

RekryKoulutuksen järjestävät yhteistyössä Telatek Works Oy sekä Pohjois-Pohjanmaan TE-toimisto ja ELY-keskus. Kouluttajana toimii OSAO. Koulutus toteutetaan OSAOn Taivalkosken yksikössä ja Telatekin Taivalkosken tehtaalla. Koulutus kestää 20–60 opintopäivää, riippuen opiskelijan lähtötasosta. Noin kolmasosa koulutuksesta on työssäoppimista. Koulutukseen valituilla on mahdollisuus majoittua esimerkiksi OSAOn asuntolassa tai Taivalkosken kunnan asuntolassa. 


Koulutuksesta järjestetään verkkoinfo Microsoft Teamsin välityksellä 20.1. klo 13.00.

Osallistu infoon tästä linkistä: Koulutusinfo (teams.microsoft.com)

Osallistu infotilaisuuteen tai hae suoraan koulutukseen. Haku koulutukseen päättyy 29.1.2021. Koulutus alkaa 15.2. RekryKoulutuksen kohderyhmänä ovat TE-toimiston asiakkaat, jotka ovat kiinnostuneita metallialasta ja soveltuvat toimimaan alalla. 


 

Hakeminen ja lisätietoja:

Telatek 100 RekryKoulutus, Taivalkoski (nro 697046)
Levyseppähitsaajan RekryKoulutus, Telatek Works Oy, Taivalkoski 
Osavalmistajan Rekrykoulutus, Telatek Works Oy, Taivalkoski 


Lisätietoja Taivalkosken kunnan palveluista: www.taivalkoski.fi/muuta-meille

Asumisvaihtoehdot Taivalkoskella:

- OSAOn asuntola, vuokra 101 euroa / kk. Lisätietoja asuntolaohjaaja Esa Kemppainen, p. 0400 527 025,  esa.j.kemppainen@osao.fi , https://www.osao.fi/opiskelen-osaossa/palvelut-opiskelijalle/asuntolat/

- Lukion asuntola, vuokra 250 euroa / kk. Lisätietoja Taivalkosken koulun rehtori: pekka.turpeinen@taivalkoski.fi, 040 825 9601 

- Kiinteistö Tahkola Taivalkoski/Siikataival Oy. Lisätietoja Oiva Keränen, oiva.keranen@kiinteistotahkola.fi, 0207 480 272, 040 586 8173. 

- Vuokra-asuntoja voi etsiä myös Vuokraovi.comista: https://www.vuokraovi.com/vuokra-asunnot/taivalkoski?locale=fi&locale=en

X