• Koko Kuusamo Kalastaa -tapahtuma 19.-21.8.2022

  Tule tekemään koko Kuusamon kalastustapahtumaa kanssamme!

Koko Kuusamo kalastaa on matalan kynnyksen kalastustapahtuma koko perheelle. Tapahtuma järjestetään ensimmäistä kertaa 19.-21.8.2022. Nyt etsimme yhteistyökumppaneita toteuttamaan tapahtumaa kanssamme!

Tapahtuman tarkoituksena on tuoda kalastusharrastusta esiin erityisesti naisille sekä koko perheelle sopivana harrastuksena. Tapahtuman avulla halutaan myös viestiä Kuusamon loistavista mahdollisuuksista kalastusmatkailukohteena, sekä kalasta oivana lähiruokana.

Tapahtumaviikonlopun päivien teemat:

 • Perjantai 19.8.2022: Koululaiset kalastaa
  • Koululaiset pääsevät tutustumaan kalastuksen saloihin yhteistyössä koulujen kanssa.
 • Lauantai 20.8.2022: Koko Kuusamo kalastaa – Kelan ranta
  • Lauantaina 20.8.2022 järjestettävä tapahtuma sijoittuu Kelan rantaan ja on matalan kynnyksen ”toritapahtuma”, johon tavoitellaan kävijöitä vauvasta vaariin. Ohjelmassa on muun muassa koko perheelle sopivaa aktiviteettia ja tapahtumaa, ruokakojuja ja kalastuksen saloihin tutustumista matalalla kynnyksellä.
 • Sunnuntai: Satelliittisunnuntai – tapahtumapisteitä ympäri Kuusamoa
  • Sunnuntaina järjestetään tutustumispisteitä kalastuksen saloihin ympäri Kuusamoa satelliittiperiaatteella, jolloin esimerkiksi perhokalastusta voidaan kokeilla yhdessä pisteessä ja virvelöintiä toisessa. Kalastamisen lisäksi esillä on kalan koko kaari aina sen pyytämisestä kalan käsittelyyn ja ruoaksi valmistamiseen. Kala on villiruokaa parhaimmillaan!

Yhteistyökumppanit saavat mahdollisuuden esitellä ja myydä omia tuotteitaan ja palveluitaan tapahtumassa, sekä pääsevät osaksi tapahtumamarkkinointia. Tehdään yhdessä kalatapahtuma koko Kuusamolle!

 

Ilmoittaudu mukaan alla:

 

Tapahtuman järjestäjänä toimii Naturpolis Oy yhdessä Ksak Oy:n kanssa.

 

Lisätietoja

Laura Kilpijärvi
Viestinnän asiantuntija