Rekry auki: Projektipäällikkö kestävästi kehittyvät maatilat -hankkeseen

12.02.2024

Kestävästi kehittyvät maatilat -hankkeseen etsitään projektipäällikköä, jolla on maatilojen kehittämis- ja neuvontakokemusta, maa- ja metsätilojen liiketoiminnan ymmärrystä sekä hyvää organisointi- ja yhteistyökykyä ajalle 1.2.2024-30.6.2026.

Projektipäällikkönä tehtävänäsi on vastata hankkeen hallinnoinnista, toimenpiteiden kokonaissuunnittelusta ja toteutuksesta, asiantuntijatyön johtamisesta sekä hankkeen tiedotuksesta yhteistyössä Naturpolis Oy:n viestintä- ja markkinointipäällikön kanssa. Lisäksi tehtäviisi kuuluu vastuu sidosryhmäyhteistyöstä, asiantuntijapalveluhankinnoista, tilaisuuksien järjestämisestä sekä yritysyhteistyöstä. Projektipäällikkönä osallistut hankkeen toimenpiteiden toteutukseen yhteistyössä hankkeeseen kilpailutettavan asiantuntijatahon kanssa.

Lue lisää ja jätä hakemus Kuntarekryssä: Projektipäällikkö, maatilayritysten kehittäminen – Koillis-Suomen Kehittämisyhtiö Naturpolis Oy – Kuntarekry

Kestävästi kehittyvät maatilat -hankkeen toteuttajana on Koillis-Suomen kehittämisyhtiö Naturpolis Oy ja kumppanina Posion kunta. Hankkeelle on haettu Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahaston tukea.

Lisätietoja:

Kirsi Kuosku
Aluekehityspäällikkö