• Palvelumme työnhakijoille

    Ota meihin yhteyttä, niin jutellaan miten voimme auttaa työnhaussa tai urasuunnittelussa.

Etsitkö suuntaa työelämässä tai haluaisitko vaihtaa alaa?

Naturpoliksen työllisyyspalvelut auttavat sinua kartoittamaan tulevaisuuden suuntaa ja mahdollisuuksia, joita työelämällä on sinulle tarjottavana.

Meiltä saat henkilökohtaista ohjausta ja neuvontaa oman osaamisen tunnistamiseen sekä kehittämiseen. Avustamme sinua CV:n ja työhakemuksen laatimisessa, sekä järjestämme erilaisia rekrytointi- ja koulutustapahtumia.

Olet sitten äskettäin työttömäksi jäänyt, pitkäaikaistyötön, osatyökykyinen tai alan vaihtoa suunnitteleva ja tarvitset apua asioiden etenemiseen, niin ota yhteys työllisyyspalveluihin. Me autamme sinua miettimään eri vaihtoehtoja. Palvelumme koostuvat mm. asiakkaiden ensivaiheen palvelutarpeen arvioinnista, ohjaamme ja neuvomme asiakkaita työttömyysturva-asioissa, työnhaussa ja osaamisen kehittämisessä.

Teemme laajasti yhteistyötä työnantajien ja oppilaitosten kanssa. Kokoamme tarvittaessa myös yhteistyöverkostomme asiakastyön tueksi. Tunnemme hyvin alueen eri palvelutarjonnan ja työllistymismahdollisuudet. Työssämme hyödynnämme myös julkisia työvoimapalveluja. Henkilökohtaisten tapaamisten aikana suunnitellaan kanssasi yksilöllisiä polkuja työmarkkinoille. 


Työllistämistuet

Palkkatuettu työ voi olla myös mahdollisuus tutustua uuteen alaan. Mikäli olet työtön työnhakija TE-toimistossa sinulla on mahdollisuus hakea palkkatuettua työtä eri työnantajatahoilta. Palkkatuki on TE-toimiston myöntämä harkinnanvarainen tuki ja sen myöntäminen perustuu työttömän työnhakijan palvelutarpeisiin.

Palkkatuki maksetaan työnantajalle työttömyytesi keston perusteella. Palkkatuen hakee työnantaja ennen työsuhteen alkua. Palkkatuetun työsuhteen ehdot määräytyvät alakohtaisen TES:n mukaan.  


Avoimet työpaikat

Tutustu Kuusamon ja Taivalkosken avoimiin työpaikkoihin TE-palveluiden sivuilla
Lue lisää

Yhteystiedot

Työllisyyspalvelut

Palkkatuki- ja työllistämisasiat

Mailis Vallioniemi
Työllisyyskoordinaattori (Kuusamo)
Maiju Kairala
Työnsuunnittelija (Kuusamo)

Duuniagentit auttavat sinua työnhaussa

Virpi Kellokumpu
Duuniagentti (Kuusamo, Mahdollisuuksien Pohjoinen - JobBoost Koillis-Suomi)
Jacqueline Keskitalo-Weber
Duuniagentti (Taivalkoski, Mahdollisuuksien Pohjoinen - JobBoost Koillis-Suomi)

Nuorten työllistäminen

Tiia Kallunki
Projektikoordinaattori (Nuoret urapolulle - NUORA)

Voit myös jättää yhteydenottopyynnön alla: