BioInno-seminaari 2024: Roskasta rahaa – Kiertotalouden mahdollisuudet Koillismaalla

20.06.2024

Koillis-Suomen kehittämisyhtiö Naturpolis Oy:n hallinnoima Hiiliviisasta kiertotaloutta -hanke järjestää BioInno bio- ja kiertotalousseminaarin 5.9.2024 Kuusamossa. Seminaarissa käsitellään mitä kiertotalous ja sen mukainen liiketoiminta on ja mitä Koillismaa tarjoaa kiertotalouden näkökulmasta. Seminaarissa tuodaan esille konkreettisten yritysesimerkkien kautta, kuinka kiertotaloutta jo hyödynnetään alueella. Tapahtuma kokoaa yhteen alan asiantuntijat, yritykset ja sidosryhmät keskustelemaan kiertotaloudesta ja sen liiketoimintapotentiaalista. Lisäksi seminaarissa pureudutaan ilmastonmuutoksen uhkiin ja mahdollisuuksiin Koillismaan elinkeinoelämälle Gaia Consultingin ja Ilmatieteen laitoksen johdolla sekä siihen, mitä keinoja kiertotalous mahdollisesti voisi tässä tarjota.

BioInno-seminaari järjestetään Kuusamotalolla, Kuusamossa 5.9.2024 klo 8:00–15:00. Tapahtuma on osallistujille maksuton, ja siihen sisältyy ohjelman ohella aamukahvit, kevyt lounas ja päiväkahvit.

Seminaari tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden verkostoitumiseen ja ideoiden jakamiseen. Lisäksi osallistujat voivat tutustua eri toimijoiden ständeihin. “Toista kertaa järjestettävä BioInno-seminaari pureutuu tällä kertaa kiertotalouden ytimeen koillismaalaisesta näkökulmasta. Tapahtumassa on varattu hyvin aikaa verkostoitumiselle, jota tapahtumilta on usein toivottu” toteaa Hiiliviisasta kiertotaloutta –hankkeen projektipäällikkö Leena Niemi. 

Nähdään syksyisessä Kuusamossa – yhdessä teemme roskasta rahaa ja käännämme ilmastonmuutoksen haasteet mahdollisuuksiksi!

Ilmoittautuminen ja ohjelma: BioInno 2024: Roskasta rahaa – kiertotalouden mahdollisuudet Koillismaalla (naturpolis.fi)

Lisätietoja:

Leena Niemi
Projektipäällikkö (Hiiliviisasta kiertotaloutta)