Naturpolis Oy:n saavutettavuusseloste

 

Tämä saavutettavuusseloste koskee palvelua www.naturpolis.fi ja on päivitetty 21.5.2022. Palvelua koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta, jossa edellytetään, että julkisten verkkopalvelujen on oltava saavutettavia.

Olemme arvioineet palvelun saavutettavuuden itse.

Saavutettavuus

Verkkosivuja koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta, jossa edellytetään, että julkisten verkkopalvelujen on oltava saavutettavia.

Laki velvoittaa julkista sektoria noudattamaan Euroopan Unionin saavutettavuusdirektiivin vaatimuksia. WCAG (Web Content Accessibility Guidelines) on kansainvälinen ohjeistus verkkosisältöjen saavutettavuudesta. Lain mukaan verkkosivustojen ja sovellusten on täytettävä WCAG 2.1 -ohjeistuksen A- ja AA-tason kriteerit.

Digipalvelun saavutettavuuden tila

Verkkosivusto täyttää suurimman osan saavutettavuusvaatimuksista.

Ei-saavutettava sisältö

Verkkosivusto ei ole vielä kaikilta osin vaatimusten mukainen, mutta sivusto on jatkuvan kehittämistyön alla.

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme? Kerro se meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi

Sähköpostilla: info@naturpolis.fi

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon (avautuu uuteen ikkunaan). Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000

Teemme jatkuvasti työtä saavutettavuuden parantamiseksi ja

olemme sitoutuneet digipalveluiden saavutettavuuden parantamiseen

Olemme parhaamme mukaan selvittäneet mahdollisuuksia saavutettavuuden toteutumiseen ja tehneet sen mukaisia muutoksia palveluihimme.

Tarjoamme tukea käyttäjille, joille digipalvelut eivät ole saavutettavissa

Mikäli sinulla ei ole mahdollisuutta antaa palautetta saavutettavuudesta sähköpostilla, voit asioida soittamalla numeroon 040 860 8844 tai käymällä palvelupisteessämme osoitteessa Nuottatie 6 A, 93600 Kuusamo.