• Vetovoimatyö

    Toteutamme markkinointi- ja viestintäkampanjoita alueen näkyvyyden edistämiseksi ja tunnettuuden lisäämiseksi.

Maan pinnalla-konsepti

Maanpinnalla.fi kutsuu tutustumaan Koillismaahan ja kokoaa Kuusamon, Posion ja Taivalkosken alueen tarinat ja työpaikat yhdelle sivustolle.

Haluaisitko jakaa oman henkilö- tai yritystarinasi? Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan täällä.

Maan pinnalla-konsepti on luotu osana Mahdollisuuksien Pohjoinen – JobBoost Koillis-Suomi -hanketta ja kehitystyötä jatketaan Work & Stay – kokonainen elämä Koillismaalla-hankkeessa.


Wild Food & Wild Lifestyle Kuusamo ja Taivalkoski -brändit

Wild Food Kuusamo Lapland yhdistää Kuusamon ja Taivalkosken alueen villiruokaa, elämyspalveluita ja -tuotteita tarjoavat paikalliset yritykset.

Wild Food Kuusamo Lapland sijaitsee revontulien ja keskiyön auringon alla Kuusamon ja Taivalkosken alueella aivan napapiirin tuntumassa.

Onko sinulla villiruokatuote, villiluonnontuote tai muu tuote, joka kumpuaa suoraan paikallisesta, puhtaasta luonnosta? Brändi kokoaa alleen paikalliset toimijat, ja olet tervetullut mukaan! Ota yhteyttä: Laura Kilpijärvi laura.kilpijarvi@naturpolis.fi+358 40 6172 958


Kuusamon ystävät

Oletko sinäkin Kuusamon ystävä?

Ulkokuusamolaisten ja muiden Kuusamon ystävien verkosto on toiminut vuodesta 1996 ja Facebookissa pääset helposti seuraamaan Kuusamon ystäville läheisiä aiheita. Verkostossa on mukana tunnettuja yritysjohtajia, medianedustajia sekä tuttuja nimiä politiikasta.

Tarkoitus on luoda ja kehittää verkostoa muualla asuvien Kuusamon ystävien kanssa sekä konkreettisesti edistää alueen elinkeinoelämää ja kehitystä verkoston avulla ja tuella.

Kuva: Harri Tarvainen/Ruka-Kuusamo Matkailu ry.


Lisätietoja:

Laura Kilpijärvi
Viestintä- ja markkinointipäällikkö