• Vetovoimatyö

    Toteutamme markkinointi- ja viestintäkampanjoita alueen näkyvyyden edistämiseksi ja tunnettuuden lisäämiseksi.

Maan pinnalla-konsepti

Mahdollisuuksien Pohjoinen – JobBoost Koillis-Suomi -hankkeessa on luotu Maan pinnalla-brändi tukemaan työssäkäyntialueen (Kuusamo-Taivalkoski-Posio) houkuttelevuutta hyvänä paikkana työskennellä ja asua. Maan pinnalla konsepti kertoo rehellisiä tarinoita arjesta paikallisten asukkaiden ja työnantajien kertomana.

Maan pinnalla-brändin alla toteutetaan valtakunnallisia asukas- ja osaajamarkkinointikampanjoita, sekä viestintää.

Paikalliset työnantajat ovat tervetulleita mukaan kertomaan Maan pinnalla-tarinaa, lue lisää ja ilmoittaudu mukaan täällä.


Wild Food & Wild Lifestyle Kuusamo ja Taivalkoski -brändit

Wild Food Kuusamo Lapland yhdistää Kuusamon ja Taivalkosken alueen villiruokaa, elämyspalveluita ja -tuotteita tarjoavat paikalliset yritykset.

Wild Food Kuusamo Lapland sijaitsee revontulien ja keskiyön auringon alla Kuusamon ja Taivalkosken alueella aivan napapiirin tuntumassa.

Onko sinulla villiruokatuote, villiluonnontuote tai muu tuote, joka kumpuaa suoraan paikallisesta, puhtaasta luonnosta? Brändi kokoaa alleen paikalliset toimijat, ja olet tervetullut mukaan! Ota yhteyttä: Laura Kilpijärvi laura.kilpijarvi@naturpolis.fi+358 40 6172 958


Kuusamon ystävät

Oletko sinäkin Kuusamon ystävä?

Ulkokuusamolaisten ja muiden Kuusamon ystävien verkosto on toiminut vuodesta 1996 ja Facebookissa pääset helposti seuraamaan Kuusamon ystäville läheisiä aiheita. Verkostossa on mukana tunnettuja yritysjohtajia, medianedustajia sekä tuttuja nimiä politiikasta.

Tarkoitus on luoda ja kehittää verkostoa muualla asuvien Kuusamon ystävien kanssa sekä konkreettisesti edistää alueen elinkeinoelämää ja kehitystä verkoston avulla ja tuella.

Kuva: Harri Tarvainen/Ruka-Kuusamo Matkailu ry.


Lisätietoja:

Laura Kilpijärvi
Viestintä- ja markkinointipäällikkö
Terhi Murtoperä
Rekrytointiasiantuntija