Naturpolis FacebookNaturpolis kartalla

Naturpolis Oy
Nuottatie 6 A 93600 Kuusamo
Yhteystiedot
info@naturpolis.fi
Seuraa meitä Twitterissä ja Facebookissa
Tilaa Kuusamo Region -uutiskirje

Ajankohtaista

Kesätyöhaku 2022 on auki! Tutustu kesätyöpaikkoihin ja hakuohjeisiin. 

Lue lisää

Kehittämishankkeet

Vetovoimaa alueelle monipuolisella hanketoiminnalla.

Lue lisää

Työllisyyspalvelut

Tarjoamme maksuttomia palveluja työnhakijoille ja työnantajille Kuusamossa ja Taivalkoskella. Tehdään yhdessä töitä alueen elinvoiman edistämiseksi. 

Lue lisää

Yrityksille

Yrityspalvelumme tukevat sinua yrityksen perustamisessa, liiketoiminnan
kehittämisessä ja toiminnan muutostilanteissa.

Lue lisää

Palvelumme

Naturpolis Oy – Nordic Business Center on Kuusamon kaupungin ja Taivalkosken kunnan omistama elinkeinojen kehittämisyhtiö. Tehtävämme on edistää kannattavan liiketoiminnan ja uusien työpaikkojen syntymistä, auttaa muuttavia yrityksiä ja yksityishenkilöitä alueelle sijoittumisessa, kehittää alueen yritysten toimintaedellytyksiä ja toimintaympäristöä sekä edistää alueellista elinkeinoyhteistyötä. Teemme aluemarkkinointia sekä yritysten ja alueen kehittämistä monipuolisen hanketoiminnan kautta.

Yrityspalvelupisteemme sijaitsevat Kuusamossa ja Taivalkoskella. Henkilöstömme koostuu yrityskehityksen ja -rahoituksen, projektihallinnon sekä elinkeinoelämän eri toimialojen ammattilaisista. Olemme osa Suomen Elinkeino- ja Kehitysyhtiöt SEKES ry:n verkostoa.

Seuraa meitä somessa

 

 

 

 

Oletko sinäkin Kuusamon ystävä?

Ulkokuusamolaisten ja muiden Kuusamon ystävien verkosto on toiminut Helsingissä vuodesta 1996 ja Facebookissa pääset helposti seuraamaan Kuusamon ystäville läheisiä aiheita. Verkostossa on mukana tunnettuja yritysjohtajia, medianedustajia sekä tuttuja nimiä politiikasta. Tarkoitus on luoda ja kehittää verkostoa muualla asuvien Kuusamon ystävien kanssa sekä konkreettisesti edistää alueen elinkeinoelämää ja kehitystä verkoston avulla ja tuella.

Liity mukaan!

Vuoden ulkokuusamolaiset

 

X