fTwist – rohkeutta ja resilienssiä bisnekseen

21.12.2023

fTwist-hanke tuo korkeakoulutetuille naisille uusia tuulia työuralle helmikuussa 2024!

fTwist-hankkeessa edistetään korkeakoulutettujen naisten mahdollisuuksia edetä uralla ja lisätään heidän ja yrittäjänä toimivien naisten liikkeenjohdollista osaamista. Tarjoamme kohderyhmällemme suunnattuja koulutusohjelmia, joissa kehitetään naisten uudenlaista osaamista ja siirtymistä työelämään, yrittäjäksi, asiantuntijaksi tai työtehtävästä toiseen. Lisäksi hankkeessa valmennetaan johtajana ja yrittäjänä toimivia naisia luomaan uutta kasvua hyödyntäen murroksen mahdollisuuksia.   

fTwistin ensimmäisen koulutusohjelma Uudistu rohkeasti on julkaistu ja haku on nyt auki. Kevään aikana käsiteltävät teemat: 

  • Toimintaympäristössä tapahtuvien muutosten vaikutus yksilöön ja yrityksiin   
  • Ihmiset, arvot ja asiakasymmärrys   
  • Teknologioiden hyödyntäminen liiketoiminnassa  
  • Vastuullisuudella vaikuttavuutta  
  • Resilienssistä tukea muutokseen    

Lue lisää koulutusohjelman sisällöstä ja aikatauluista ja hae mukaan 10.1.2024 mennessä osoitteessa https://tapahtuma.oamk.fi/uudistu-rohkeasti

Rohkeutta ja resilienssiä bisnekseen aloitusinfon tallenne on katsottavissa Oamkin Youtubessa https://youtu.be/2DzEy3ahDdg. Tallenteessa kerrotaan mistä hakkeessa on kyse ja esitellään ensimmäistä koulutusohjelmaa.  Lämpimästi tervetuloa mukaan fTwistin koulutusohjelmaan ja verkostoon!