Elintarvikkeista ja luonnosta elinvoimaa Koillismaalle


Hankkeessa pyritään sekä luomaan puitteita laajemmalle elintarviketuotannolle että vaikuttaa alueen ruokamatkailun vetovoimaisuuteen. Luontoon kehitettävät matkailutuotteet sekä luonnosta saatavien tuotteiden hyödyntäminen lisäävät matkailun kysyntää. Keinoina käytetään lisäksi sekä sähköisen että henkilökohtaisen myyntityön kehittämistä yhteistyössä elintarvike-, matkailu- ja kaupan toimialojen kanssa.

Villiruokahankkeen tavoitteet ovat  ammattitaidon lisääminen, tuotteistaminen, tunnettuuden lisääminen, myyntityön kehittäminen sekä sähköisesti että henkilökohtaisesti ja kansainvälisyyden lisääminen.

Tutustu hankkeen loppuraporttiin täällä

Hankkeen toteutusaika & rahoitus
  • 01.02.2015 - 31.03.2018