Hei nuori – tutustu Yrityssparraus-valmennukseen!

01.06.2023

Verkossa toteutettava Yrityssparraus on yksilöllinen ja räätälöity valmennus, joka tarjoaa tukea ja kannustusta yrittäjyyden alkuun. Valmennus on joustava ja sovitettavissa nuoren kalenteriin. Huomioimme nuoren tarpeet ja kiinnostuksen kohteet valmennuksessa.

Yrityssparraus-valmennus tarjoaa ensisijaisesti alle 30-vuotiaille TE-toimiston tai kuntakokeiluasiakkaille ainutlaatuisen mahdollisuuden saada yksilöllistä sparrausta ja räätälöidyn tietopaketin yrittäjyydestä. Valmennuksen aikataulu on joustava ja se toteutetaan pääsääntöisesti verkossa. Valmennus kestää 1–15 tuntia huomioiden nuoren tarpeet ja kiinnostuksen kohteet.

Tämä ns. matalan kynnyksen valmennus avaa ovia nuorille yrittäjyyden maailmaan. Omaa liikeideaa ei ole pakko olla, eli valmennuksessa voi tutustua yrittäjyyteen uravaihtoehtona. Valmennus tarjoaa arvokasta tukea ja kannustusta ensimmäisiin askeleisiin kohti yrittäjyyttä. Valmennuksessa kerrotaan esim. miten voidaan yhdistää yrittäjyys opiskelun tai työelämän yhteyteen ja mitä omistajanvaihdos tarkoittaa.

Nuorille tehdään myös osaamisen kartoitus, eli tunnistetaan vahvuudet ja taidot, jotka tukevat yrittäjyyttä. Lisäksi valmennuksen aikana tutustutaan kumppanuusverkostoon ja katsotaan muut yrittäjyyttä tukevat koulutukset sekä valmennukset, joihin nuori voisi Yrityssparrauksen jälkeen halutessaan hakeutua.

Valmennuksen toteuttajaksi voi valita Oulun Seudun Uusyrityskeskuksen tai Koillis-Suomen Aikuiskoulutuksen (KSAK). Valmennuksen tiedot ja ilmoittautumislinkki löytyvät TE-toimiston tapahtumakalenterista hakusanalla ”Yrityssparraus-valmennus”, https://toimistot.te-palvelut.fi/tapahtumat.

Naturpolis järjestää Yrityssparrauksesta vapaamuotoisia keskustelu- ja infotilaisuuksia Teamsissa ma 12.6. klo. 9.00 ja ma 26.6. klo. 9.00. Lisätiedot ja ilmoittautumiset: Jukka Koutaniemi, jukka.koutaniemi@naturpolis.fi tai +358 40 8344 707.