Kansainvälisen matkailun osalta on odotettavissa ennätystalvi

12.12.2023

Talvikaudella 2023–2024 Ruka-Kuusamossa saadaan nauttia lisääntyvistä lentoyhteyksistä, jotka tarjoavat myös paikallisille helpon pääsyn maailmalle. Lufthansa lisää neljä uutta lentoa olemassa olevaan sarjaan Frankfurtista helmikuussa 2024. Kolme näistä lennoista tapahtuu tiistaisin ja yksi keskiviikkoisin. Uudet reittilentomme Eurowingsiltä Düsseldorfista ja Edelweissiltä Zürichistä myyvät myös hyvin, ja odotamme näiden lentojen ensimmäisiä saapumisia tammikuussa ja helmikuussa 2024.

Ruka-Kuusamo Matkailu pyrkii parantamaan saavutettavuutta mahdollistamalla Shuttlebussin Rukalta Rovaniemen lentokentälle ja takaisin kaksi kertaa viikossa keskiviikkoisin ja lauantaisin ennakkoon valituilta potentiaalisilta lennoilta/lennoille. Shuttlebussi liikkuu ainoastaan etukäteisvarauksilla ja varaus on tehtävä vähintään viisi vuorokautta ennen saapumista. Tätä bussiyhteyttä voidaan myös hyödyntää muutaman tunnin vierailuun Joulupukin pajakylässä.

Skibussi linjat 1 ja 2 Rukan alueella toimivat tulevallakin talvikaudella yritysten ollessa päärahoittajina. Skibussilinja 3 Kuusamon ja Rukan välillä edesauttaa sopivan matkaketjun löytämisessä Kajaanista ja Oulusta bussilla tullessa. Ruka-Kuusamo Matkailu yhdessä Koillismaan Osuuskaupan kanssa tukee nuorten ja lasten harrastusmahdollisuuksia tarjoamalla edullisemman Skibussi-lipun Kuusamo-Ruka välille.

Lue lisää Kuusamoon saapumisesta täältä.