Kuusamon kaupunki avaa majoitus- ja liiketontin luovutuskilpailun

06.10.2023

Kuusamo on ainutlaatuisen luonnon keskellä sykkivä aktiivinen ja jatkuvasti kehittyvä kaupunki, joka muodostaa Koillis-Suomen monipuolisten palveluiden talousalueen elinvoimaisen kaupunkikeskuksen. Kuusamossa on panostettu runsaasti elinvoimainvestointeihin: kahden viime vuoden aikana lähes 100 M€. Yksi kaupungin voimakkaasti kehittyvistä alueista on Ruka, jossa on tällä hetkellä käynnissä mm. uuden 8-paikkaisen hiihtohissin ja neljän uuden laskettelurinteen rakentaminen.

Kuusamon kaupunki tavoittelee kestävän rakentamisen ja kestävän matkailun edistämistä. Meille tärkeitä arvoja ovat hyvinvointia tukeva arjen sujuvuus ja turvallisuus, yhteisöllisyys, osaamisen jatkuva kehittäminen sekä luonnonvarojen kestävä hyödyntäminen.

Kaupunki hakee hotellihankkeen toteuttajaa

Kuusamo hakee nyt käynnistettävällä suunnittelu- ja tontinluovutuskilpailulla hotellihankkeen toteuttajaa Rukan ydinkeskustan alueelle. Kuusamon kaupungin tavoitteena on kilpailun avulla löytää konsepti, joka tukee ympärivuotisen matkailukeskuksen keskustan toimintaa, sekä lisätä ja monipuolistaa Rukan ydinkeskustan majoitus- ja palvelutarjontaa.

Tiedotustilaisuus

Kilpailusta järjestetään tiedotustilaisuus Teams -etäyhteydellä torstaina 20.10.2023 klo 10.00. Osallistuvia pyydetään ilmoittautumaan sähköpostiosoitteeseen laura.narvo@realidea.fi viimeistään 18.10. klo 16.00 mennessä. Ilmoittautumisten perusteella osallistujille lähetetään kutsulinkki tilaisuuteen.

Ilmoittautuminen ja muut ohjeet

  • Kilpailuun tulee ilmoittautua viimeistään 9.11.2023
  • Kilpailuaika on 16.11.2023–16.2.2024
  • Kilpailun voittaja julkistetaan 15.3.2024

Kilpailuohjelma liitteineen on saatavissa tarjouspalvelu Cloudiasta 5.10.2023 alkaen.

Siirry tarjouspalvelu Cloudiaan

Kilpailualueen sijainti kartalla.

Liite 1 Karttaote majoitus- ja liiketontin luovutuskilpailu Ruka

Lisätiedot: