Liity mukaan yritysten kasvuryhmiin – kehity, verkostoidu ja menesty!

19.06.2024

Oletko valmis ottamaan seuraavan askeleen yrityksesi kasvussa? Kasva-hankkeen Kasvuryhmät tarjoavat ainutlaatuisen mahdollisuuden kehittää liiketoimintaasi muiden yrittäjien kanssa.

Miksi liittyä Kasvuryhmiin?

Kasvuryhmät tarjoavat vertaistukea, innovatiivisia ideoita ja konkreettisia työkaluja liiketoiminnan kehittämiseen. Ryhmät kokoontuvat säännöllisesti keskustelemaan ja jakamaan parhaita käytäntöjä sekä hyödyntävät ulkopuolisten asiantuntijoiden osaamista omassa toiminnassaan. Ryhmien kokoonpano, teemat ja sisällöt muotoutuvat ryhmän toiveiden ja tavoitteiden mukaan. Teemoja voivat olla esimerkiksi asiakaspalvelu, palvelumuotoilu, henkilöstön kehittäminen, yrityksen strategia, ketterä kehittäminen, omistajanvaihdos ja yrityksen myyntikuntoon saattaminen.

Verkostoituminen Pohjois-Pohjanmaalla

Kasvuryhmät ovat osa laajempaa Pohjois-Pohjanmaan verkostoa, joka tarjoaa yrittäjille mahdollisuuden verkostoitua, jakaa kokemuksia ja oppia toisiltaan. Tämä verkosto kattaa koko alueen ja tuo yhteen erilaisia toimijoita kehittämään liiketoimintaympäristöä.

Kenelle?

Kasvuryhmät on suunnattu kaikenkokoisille yrityksille, jotka haluavat kasvaa ja kehittyä. Riippumatta toimialastasi tai yrityksesi koosta, Kasvuryhmät tarjoavat arvokasta tukea ja verkostoja.

Aikataulu ja ilmoittautuminen

Kasvuryhmien toiminta lähtee aktiivisesti käyntiin syksyllä. Tällä hetkellä voit liittyä seuraaviin ryhmiin tai ehdottaa itse omaa ryhmää:

  • Luovat alat
  • Nuoret yritykset ja yrittäjät
  • Innovaatiotoiminta ja teknologia
  • Matkailuala
  • Bio- ja puuala

Ilmoittaudu mukaan Kasvuryhmiin täyttämällä ilmoittautumislomake alla ja valitse oma ryhmäsi. Kaikille ilmoittautuneille lähetetään henkilökohtainen kutsu tapaamisiin.

Liity mukaan ja hyödynnä mahdollisuus kasvattaa liiketoimintaasi yhdessä alueen muiden yrittäjien kanssa!

Kasva-hankkeen tavoitteet

Kasva-hankkeen päätavoitteena on edistää alueen yritysten kestävää kasvua, uudistumista ja kehittämistä. Haluamme tukea yrittäjiä muutoskyvykkyydessä ja alueen elinvoimaisuuden lisäämisessä. Hankkeessa lisätään alueen tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoimintaa (TKI) yhdessä alueen muiden hankkeiden sekä yrityspalvelutoimijoiden kanssa.

Lisätietoja:

Mirva Grann
Projektipäällikkö (KASVA - Kestävää kasvua ja kilpailukykyä mikro- ja pienyrityksiin)