Kohti turvallisempaa matkakokemusta yhdessä kehittämällä!

15.03.2022

Turvallisuus on noussut yhä merkittävämmäksi osaksi vastuullista matkailua ja kestävää toimintaa. Monet meistä miettivät yhä tarkemmin mihin ja miten voimme matkustaa turvallisesti. Uusiin uhkiin varautuminen vaatii jatkuvaa seurantaa ja ennakointia, sekä yhteistä viestintää.

Koillis-Suomen kehittämisyhtiö Naturpolis Oy:n hallinnoima Kansainvälinen matkailu takaisin kasvun tielle – hankkeen tavoitteena on edistää Ruka-Kuusamon, Syötteen ja Taivalkosken alueellista turvallisuustyötä, sekä kannustaa matkailuyrityksiä evästämään omia turvallisuussuunnitelmia mahdollisiin poikkeustilanteisiin. Osana hanketta järjestetään avoimia tilaisuuksia kaikille matkailun turvallisuudesta kiinnostuneille.

  • Matkailun turvallisuus -työpaja: Turvallisuusjohtaminen ja riskienhallinta (Ruka-Kuusamon alue), lue lisää ja ilmoittaudu täällä. 
  • Matkailun turvallisuus -työpaja: Turvallisuusjohtaminen ja riskienhallinta (Syötteen ja Taivalkosken matkailuyritykset), lue lisää ja ilmoittaudu täällä.
  • Ruka-Kuusamon, Syötteen ja Taivalkosken yhteinen matkailun turvallisuussuunnitelma -työpaja, lue lisää ja ilmoittaudu täällä.