Rekry auki: projektipäällikkö Biomassat kiertoon Koillismaalla -hankkeeseen

14.02.2023

Hankkeessa selvitetään monitahoisesti biokaasutuotannon mahdollisuuksia Koillismaalla sekä erilaisten ympäristönhoidollisten biomassojen hyödyntämismahdollisuuksia. Omavaraisuuden ja materiaalikiertojen tehostaminen ovat merkittävässä roolissa alkutuotannon kannattavuusongelman ratkaisussa ja kestävän kehityksen periaatteiden toteuttamisessa.

Projektipäällikkönä tehtävänäsi on vastata hankkeen hallinnoinnista, toimenpiteiden kokonaissuunnittelusta ja kontrolloinnista, asiantuntijatyön johtamisesta sekä hankkeen tiedotuksesta. Lisäksi tehtäviisi kuuluu vastuu sidosryhmäyhteistyöstä, asiantuntijapalveluhankinnoista ja niiden kilpailutuksista sekä erityisesti yritysyhteistyöstä.

Haemme projektipäällikköä, jolla on kokemusta tutkimuslaitos- ja yliopistoyhteistyöstä. Edellytämme hakijalta korkeakoulututkintoa soveltuvalta alalta, kokemusta hanketyöskentelystä ja projektin johtamisesta sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Arvostamme
-työkokemusta biomassojen hyödyntämisestä ja energiantuotannosta
-verkostomaista työskentelyotetta
-paikallistuntemusta
-rohkeaa kehittäjän asennetta

Tarjoamme sinulle eri alojen asiantuntijoista koostuvan työyhteisömme tuen ja mahdollisuuden vaikuttaa kiertotalouden kehittämiseen Koillismaalla. Toimipiste sijaitsee Kuusamossa ja sinulla on mahdollisuus osittaiseen etätyöhön (keskimäärin 2 pv/vko). Työnantaja tarjoaa myös virkistys- ja liikuntaetuja.

Tehtävä täytetään ehdollisena edellyttäen virallisen rahoituspäätöksen saamista.

Lue lisää ja jätä hakemus Kuntarekryssä.