Rekry auki: Projektipäällikkö Tekoälyä liiketoimintaan – AI Lit Koillismaa -hankkeeseen

17.01.2024

Tekoälyä liiketoimintaan – AI Lit Koillismaa -hankkeella kehitetään paikkariippumattoman työn ja tuotannon Koillismaata uusimpien tekoälyteknologioiden avulla. Hankkeeseen haetaan nyt osaavaa ja visionääristä projektipäällikköä ajalle 1.2.2024 – 31.7.2026.

Projektipäällikkönä tehtäväsi on vastata hankkeen toteutuksesta ja edistää generatiivisen tekoälykehityksen hyödyntämistä Koillismaan yrityksissä ja kunnissa. Projektipäällikkönä kohotat alueen TKI-intensiteettiä ja liität alueen toimijoita kansainvälisiin verkostoihin. Innostat Kuusamon kaupungin ja Taivalkosken kuntatoimijat mukaan tekoälyn hyödyntämiseen ja kokeiluihin. Kehität muun muassa kasvatuksen ja sivistyksen mahdollisuuksia uuden tekoälyn turvalliseen käyttöön kunnissa.

Tehtäviisi kuuluu teemapäivien suunnittelu ja työpajojen järjestäminen kohderyhmäsuunnatusti uusimpien tekoälymallien hyödyntämiseksi, innovaatioekosysteemin rakentamiseksi sekä palvelu-, toimintamalli-, ja tuoteinnovaatioiden synnyttämiseksi. Yhteistyössä muiden hankkeiden kanssa vastaat myös Koillismaan AI Fab Labin perustamisesta. Uudistat näin, ensimmäisten joukossa maailmassa, kansainvälistä Fab Lab -konseptia tekoälyavusteisella esineiden ja virtuaalimallien tuotantovalmiudella.

Lue lisää ja jätä hakemus Kuntarekryssä.

Tekoälyä liiketoimintaan – AI Lit Koillismaa -hankkeen toteuttaja on Koillis-Suomen kehittämisyhtiö Naturpolis Oy. Hankkeelle on haettu EAKR-rahoitusta Pohjois-Pohjanmaan liitosta ja tehtävä täytetään ehdollisena edellyttäen virallisen rahoituspäätöksen saamista. Hankkeen toteutusaika on 1.2.2024 – 31.7.2026.