Sytytä luovien alojen tulevaisuus: tartu kyselyhaasteeseen!

23.08.2023

Hei luova yrittäjä ja innostunut visioija! Nyt sinulla on mahdollisuus vaikuttaa suoraan luovien alojen tulevaisuuteen. Naturpolis ja Itä-Lapin kunnat yhdistävät voimansa luodakseen uutta sykettä luovaan yrittäjyyteen – ja tarvitsemme juuri sinun näkemyksesi tähän seikkailuun!

Luovat alat eivät ole pelkkiä unelmia, vaan niillä on valtava potentiaali muuttaa maailmaa. Sinun äänesi voi olla avain tulevaisuuden innovaatioihin.

Vastaa kyselyyn täällä.

Vastaaminen vie aikaa vain 10 minuuttia – vastaa kyselyyn ja anna ideoittesi kukkia. Tarvitsemme sinun ainutlaatuisen äänesi – oli kyse sitten omista vahvuuksistasi, rohkeista näkökulmista tai ennennäkemättömistä, visionäärisistä oivalluksista. Tämä on tilaisuutesi loistaa! Vastauksesi ovat täysin luottamuksellisia – voit valita, esiinnytkö nimellä vai pysytkö tuntemattomana.

Ja tiedätkö mitä, jos olet valmis ottamaan askeleen eteenpäin, voit ilmaista kiinnostuksesi osallistua tähän jännittävään kehityshankkeeseen.

Valokeilassa ovat luovat ajatukset, raikkaat näkökulmat ja yhteisön voima. Liity mukaan tähän inspiroivaan matkaan – vastaa kyselyyn nyt ja olet mukana muovaamassa huomista! Kysely on avoinna 24.10. saakka.