Talouden ja työhyvinvoinnin iltapäivä Rukalla

Yrittäjä, pysähdy hetkeksi talouden ja sinun hyvinvointisi äärelle! Tervetuloa pohtimaan sitä, mitä talouteen kuuluu nyt ja miten varautua mahdollisiin muutoksiin, sekä tunnistamaan työarkeen vaikuttavia rutiineja, voimavarasyöppöjä ja innostuksen tuojia.

Ruka Salongissa keskiviikkona 5.10. järjestettävä iltapäivä sisältää lounaan ja kahvit. Iltapäivä päättyy hyvinvointihetkeen lähimaastossa työhyvinvointilähettiläiden ohjauksessa. Maksuttoman tilaisuuden järjestävät Tuottavuuden ja työhyvinvoinnin kehittäminen Koillismaalla- ja Ketterät ja hyvinvoivat yritykset -hankkeet.

 

Meillä voidaan hyvin -kampanja on käynnissä

 

Kerro meille, miten teidän työyhteisössänne on otettu huomioon työhyvinvointi. Jos olet yksinyrittäjä, miten sinä hoidat omaa työhyvinvointiasi?

Ilmoita työyhteisössäsi tämän vuoden aikana tehty työhyvinvointiteko Meillä voidaan hyvin -kampanjaan 12.10. mennessä. Teko voi olla pieni tai iso esim. aamujooga, nauruhetket kahvitauolla…

Valitut teot palkitaan koillismaalaisten hyvinvointiyrittäjien ohjaamilla työhyvinvointituokioilla. Tekoja palkitaan koko kampanjan ajan. Seuraava valinta suoritetaan 31.8., jossa palkintona on MunPolun yrittäjän, Piritta Liikan ohjaama tuokio.

 

Tuottavuuden ja työhyvinvoinnin kehittäminen Koillismaalla -hankkeen tilaisuuksiin, koulutuksiin ja kampanjaan voivat osallistua kaikki kuusamolaiset ja taivalkoskelaiset viralliset työyhteisöt, myös yksinyrittäjät ja yhdistykset.

 

Lue lisää: https://ksak.fi/hankkeet/tyohyvinvointi/