Kauppakamari kouluttaa

Esihenkilö ja työpaikan haastavat tilanteet

19.3.2024 klo 9.00-16.00, Oulu/etä

Esihenkilöllä on lakisääteinen velvoite puuttua erilaisiin työpaikan ongelmatilanteisiin ja päätöksenteon tueksi on tunnettava riittävästi työlainsäädäntöä. Koulutuspäivässä käsitellään työpaikan tyypillisimpiä haastavia tilanteita ja niiden käytännön ratkaisukeinoja. Asiat käydään läpi käytännönläheisellä otteella ja esimerkein havainnollistettuina. Koulutus sopii niin esihenkilötyössä vasta aloittaneille kuin kokeneemmillekin konkareille.

Asiantuntijana toimii työsuhdelakimies ja työyhteisösovittelija Kirsi Parnila, Helsingin seudun kauppakamari. Kirsi toimii Helsingin seudun kauppakamarin työoikeudellisesta neuvonnasta vastaavana johtavana juristina. Hänellä on 20 vuoden kokemus työsuhdeasioiden hoitamisesta. Kauppakamareiden valtakunnallinen koulutuspooli valitsi yksimielisesti Kirsin vuoden 2013 kouluttajaksi. Hänen asiantuntemuksensa työlainsäädännön kysymyksissä on kiistatonta. Kirsin energinen esiintyminen ja kyky kertoa asiat selkeästi ja ymmärrettävästi saavat osallistujilta loistavat arvosanat koulutuksesta toiseen.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen: https://www.kauppakamarikauppa.fi/products/esihenkilo-ja-tyopaikan-haastavat-tilanteet-1932024-oulu?variant=47168429424971

Luova tekoäly ja ChatGPT tietotyön supervoimana

20.3.2024 klo 9.00-15.00, Oulu/etä

Haluatko ymmärtää, miten voit hyödyntää tekoälyä ja erityisesti ChatGPT:tä työssäsi? Tervetuloa koulutukseemme Oulussa tai etänä!

Olemme jakaneet päivän teoriaan ja käytännön toteutukseen, jotta saisit mahdollisimman kattavan kuvan ja laajan kirjon työkaluja virtuaaliseen pakkiisi. Älä jää jälkeen tekoälyn tuomasta vallankumouksesta tietotyössä! Varaa paikkasi koulutukseen ja ole askeleen edellä muita!

Koulutuksen asiantuntijana toimii kouluttaja, toimitusjohtaja Immo Salo, Bonairo Oy. Immolla on yli 20 vuoden kokemus koulutusten pitämisestä yrityksille ja yliopistoille digitalisaatioon liittyvistä aiheista. Salo on kirjoittanut myös neljä tietokirjaa liittyen tekoälyyn, big dataan, pilvipalveluihin ja analytiikkaan. ChatGPT-koulutuksia Salo on ollut pitämässä Suomessa ja Ruotsissa yhteistyökumppaneiden kautta erinomaisin palauttein. Lisäksi hän on ollut sarjayrittäjänä vuodesta 2006 ja toimii tällä hetkellä luovaan tekoälyyn erikoistuneen Bonairo Oy:n toimitusjohtajana.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen: https://www.kauppakamarikauppa.fi/products/luova-tekoaly-ja-chatgpt-tietotyon-supervoimana-2032024-oulu?variant=47168564887883

Valmennusta hallitustyötä jo tekeville ja sitä harkitseville – Hyväksytty hallituksen jäsen® (HHJ)-kurssi 4.4. alkaen

Hyväksytty hallituksen jäsen – HHJ:n tarjoama suosittu hallituskoulutus innostaa aloittamaan ja kehittämään hallitustyöskentelyä sekä tarjoaa uusia ideoita vallitsevien näkökulmien ja toimintatapojen uudistamiseen. Se soveltuu jo hallitustyötä tekevälle tai sitä harkitsevalle.

Kurssilla käsitellään hallituksen kokoonpano, rooli, vastuut, riskienhallinta, ja työmuodot (raportointi, strategiatyö, palkitsemisjärjestelmät jne.) erityisesti pk-yritysten näkökulmasta ja yritysesimerkkien kautta käytäntöön soveltaen.

Asiantuntijoina toimivat kokeneet hallitusammattilaiset.

Tutustu ja ilmoittaudu mukaan – myös etäosallistumismahdollisuus! https://palvelu.hhj.fi/kauppakamarit/oulun-kauppakamari/hhj-kurssi-2024-04-oulu-myos-eta/

Hyväksytty hallituksen jäsen® (HHJ) -puheenjohtajakurssi, Oulu

Oulu 10.-11.4.2024

1.päivä 10.4. klo 12.00-16.30

2.päivä 11.4. klo 8.30-16.00

Suositulla kurssilla keskitytään hallituksen puheenjohtajan tehtäviin käytännönläheisesti. Sen aikana saat syväluotaavan katsauksen pk-yrityksen hallituksen puheenjohtajan käytännön työhön samalla kun johtaminen kehittyy kokonaisuudessaan.

Käsiteltäviä aiheita: hallituksen ydintehtävät ja tehokkuudet, yrityksen strategia sekä päätöksenteko- ja johtamisjärjestelmä, kokouksen johtaminen ja työjärjestys, liiketoiminnan kehittäminen ja toimitusjohtajan katsaus, hallituksen ja puheenjohtajan vuorovaikutussuhteet, hallituksen puheenjohtajan tehtävät ja vastuut.

Aiheita käsitellään vuorovaikutteisesti keskustellen ja ryhmätöissä pohtien ja verkostoituen. Suuri lisäarvo on myös osallistujien käytänteiden ja kokemuksien jakaminen.

Asiantuntijoina: HHJ PJ, hallituspartneri, VT Ismo Salminen ja HHJ PJ, hallituksen puheenjohtaja, DI Heikki Käkönen, AINS Investment Oy

Varaa paikkasi suositulle kurssillemme! Tutustu ja ilmoittaudu mukaan! https://palvelu.hhj.fi/kauppakamarit/oulun-kauppakamari/hhj-puheenjohtajakurssi-2024-04-oulu-eta/