Kuusamo City Triathlon järjestetään 13.8.2022 keskusurheilukentällä

Kuusamon Nuorkauppakamarin järjestämä Kuusamo City Triathlon tuo jälleen liikettä keskustaan elokuussa. Kyseessä on koko perheen leikkimielinen urheilutapahtuma, jonka kilpailureitit koostuvat lyhennetystä triathlon-radasta sekä lasten erillisestä duathlon-radasta. Samalla yleisölle on tarjolla oheisohjelmaa ja markkinatunnelmaa. Yrityksillä ja yhdistystoimijoilla on mahdollisuus tulla pitämään omaa markkinapaikkaa tapahtumaan, ilmoittautumiset ja lisätiedot kaisa.maatta@jci.fi

Kilpailuun ilmoittautuminen on auki Kuusamon Nuorkauppakamarin verkkosivuilla 31.7. asti. Tapahtumassa kilpaillaan lasten, nuorten ja aikuisten luokissa sekä Villi Kortti -erikoisluokassa. Lasten kilpailussa kaikki osallistujat palkitaan, sen sijaan nuorten ja aikuisten luokissa ratkaisee aika. Villi Kortti -luokan palkintokriteerinä on viihdearvo, parhaimmat kisa-asut ja luovuus palkitaan.

Ilmoittautuminen, kilpailumatkat ja -luokat: https://jckuusamo.fi/kuusamocitytriathlon/

Kuusamon Nuorkauppakamari ottaa kaikessa toiminnassaan huomioon YK:n kestävän kehityksen tavoitteet. City Triathlonin tavoitteena on elävöittää Kuusamon keskustaa ja edistää paikallisten hyvinvointia kannustamalla liikkumiseen kesälläkin.