Yrittäjyydestä kiinnostunut nuori, tule mukaan Pohjois-Pohjanmaan Nuorten start up -pilotti -hankkeeseen!

18.08.2023

Nuorten start up -pilotti -hankkeessa tarjotaan alle 30-vuotiaille TE-toimiston ja kuntakokeilujen asiakkaille tietoa yrittäjyydestä ja tukea yrittäjyyden polulle siirtymisessä. Tavoitteena on myös kohtauttaa yrittäjyydestä kiinnostuneita nuoria omistajanvaihdosta suunnittelevien yrittäjien kanssa.

Oletko kiinnostunut myymään omaa osaamistasi yrittäjämäisesti? Yrittäjyyttä on monenlaista; sisäistä yrittäjyyttä, kevytyrittäjyyttä, laskutusalustan, osuuskunnan tms. kautta – ja varsinaista yrittäjyyttä. Tässä Minustako yrittäjä? -koulutuksessa teet Oman osaamisen myyntisuunnitelman, joka auttaa sinua etenemään oman osaamisesi myynnissä fiksusti juuri sinulle sopivalla tavalla.

Koulutuksen tavoitteena on antaa perustiedot ja -taidot yrittäjämäisen toiminnan aloittamiseen. Myös digin ja somen hyödyntäminen markkinoinnissa ja yritystoiminnassa tulevat tutuiksi.

Hae rohkeasti Minustako yrittäjä? -koulutukseen. Valmista liikeideaa ei tarvitse olla. Riittää, että yrittäminen tavalla tai toisella kiinnostaa ja haluat lisätietoa.

Koulutus toteutetaan ajalla 25.9.-20.10.2023 verkkokoulutuksena, haku päättyy 14.09.2023. Verkkokoulutuksen kesto on yhteensä 10 päivää neljän viikon aikana.  Saat myös henkilökohtaisen valmentajan sparraamaan Oman osaamisen myyntisuunnitelman tekemisessä.

Koulutuksesta järjestetään TE-live lähetys osoitteessa www.te-live.fi Yrittäjän päivänä 5.9.2023 klo 11.00. Lähetys tallennetaan ja on katsottavissa samasta linkistä liven jälkeen. Tule kuulolle!

Minustako yrittäjä? -verkkokoulutus on osa Nuorten start up pilotti -hanketta, jota rahoitetaan Työ ja elinkeinoministeriöstä. Hanketta hallinnoi Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus.

Haussa oleva työvoimakoulutus – Haku hakutekijöillä (te-palvelut.fi) (suora linkki Minustako yrittäjä? -verkkokoulutus nro 715204)

Tutustu myös verkossa toteutettavaan maksuttomaan Yrityssparraus -valmennukseen. Yrityssparraus on yksilöllinen ja räätälöity valmennus (1-15 tuntia), joka tarjoaa tukea ja kannustusta yrittäjyyden alkuun. Valmennus on joustava ja sovitettavissa omaan kalenteriin. Huomioimme nuoren tarpeet ja kiinnostuksen kohteet valmennuksessa. Valmennuksen toteuttajaksi voi valita Oulun Seudun Uusyrityskeskuksen tai Koillis-Suomen Aikuiskoulutuksen (KSAK). Valmennuksen tiedot ja ilmoittautumislinkki löytyvät TE-toimiston tapahtumakalenterista: Kaikki tapahtumat – TE-palvelut

Minustako yrittäjä-esite

Lisätietoja Nuorten start up -pilotista:

Projektipäällikkö Minna Tuhkanen, Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus

etunimi.sukunimi@ely-keskus.fi  

Puhelin 0295 056358