Food & Travel – yritysryhmähanke


Kuusamo Food & Travel -yritysryhmähanke oli maaseutumatkailun kehittämiseen tähtäävä yhteistyöhanke, jossa oli mukana 10 pk-yritystä pääosin Rukan matkailukeskuksen ulkopuolelta. Hanke perustui aiempiin alueellisiin matkailu- ja elintarvikealan kehittämishankkeisiin. Tarkoituksena oli vastata kansainvälisen matkailun kasvavaan kysyntään, vahvistaa yritysten näkyvyyttä ja kilpailukykyä sekä edistää verkostoitumista.

Päätavoitteet:

  • Parantaa yritysten liikevaihtoa 30 %.
  • Luoda 10 uutta työpaikkaa.
  • Käynnistää 1–2 miljoonan euron investoinnit.
  • Kehittää ja tuotteistaa 50 uutta matkailutuotetta.
  • Perustaa uusi myynti- ja markkinointiyksikkö (St Lapland -vientirengas)

Tutustu hankkeen loppuraporttiin täällä

Hankkeen toteutusaika & rahoitus
  • 01.06.2008 - 31.05.2011