Kuusamo Food & Travel -yritysryhmähanke oli maaseutumatkailun kehittämiseen tähtäävä yhteistyöhanke, jossa oli mukana 10 pk-yritystä pääosin Rukan matkailukeskuksen ulkopuolelta. Hanke perustui aiempiin alueellisiin matkailu- ja elintarvikealan kehittämishankkeisiin. Tarkoituksena oli vastata kansainvälisen matkailun kasvavaan kysyntään, vahvistaa yritysten näkyvyyttä ja kilpailukykyä sekä edistää verkostoitumista.
Päätavoitteet:
- Parantaa yritysten liikevaihtoa 30 %.
- Luoda 10 uutta työpaikkaa.
- Käynnistää 1–2 miljoonan euron investoinnit.
- Kehittää ja tuotteistaa 50 uutta matkailutuotetta.
- Perustaa uusi myynti- ja markkinointiyksikkö (St Lapland -vientirengas)
Tutustu hankkeen loppuraporttiin täällä
Hankkeen toteutusaika & rahoitus
- 01.06.2008 - 31.05.2011