Via Karelia-ruokamatkailuhankkeissa tapahtuu

31.10.2022

Tule mukaan tutustumaan hankkeiden sisältöihin ja tavoitteisiin, sekä osallistu työpajoihin ja valmennuksiin!

Tulossa:

4.11. klo 9.00–11.00 Webinaari: Via Karelian yhteistyömahdollisuuksia esittelemässä

Tilaisuudessa esitellään hankkeiden sisältöä ja tavoitteita. Lisäksi kerrotaan, mikä on Via Karelia ja pohditaan millaisia mahdollisuuksia reittitoiminta tarjoaa lähialueiden yrityksille ja muille toimijoille. Tilaisuudessa on mahdollisuus myös keskusteluun ja verkostoitumiseen. Ilmoittaudu mukaan tästä!

7.11. klo 9–15.30 Kestävän ruokamatkailun etävalmennus

Valmennuksen osallistujat saavat kattavan kokonaiskäsityksen kestävästä ruokamatkailusta meillä ja muualla. Ajankohtaiset uudet tuulet ja esimerkit tuovat uutta ajateltavaa ja innostavia ideoita ruokamatkailupalvelujen päivittämiseen ja uusien tuotteiden kehittämiseen. Valmennuksen toteuttaa Mood of Finland Oy. Tilaisuuden järjestää KAMK, Vastuullisen matkailun Arctic Lakeland – Kainuu -hanke, johon hankeyhteistyön nimissä kutsumme osallistujia omista verkostoistamme. Ilmoittautuminen tästä.

9.11. klo 13–17 Vastuullinen ruokamatkailu -työpaja

Salla Wilderness Park/ Tähtitaivaskota

Vastuullisuus yrityksessä näkyy monin eri tavoin. Se voi olla sähkön ja veden säästämistä, se on lähellä tuotettujen raaka-aineiden hyödyntämistä, ruokahävikin vähentämistä, se on paikallisuutta ja autenttisuutta, se on yhteistyötä alueen yritysten kanssa, se on positiivisen työntekijäkokemuksen tarjoamista, se on viestimistä asiakkaille vastuullisista teoista. Liitteenä ohjelma. Tervetuloa mukaan kehittämään vastuullisuusosaamistasi! Ilmoittaudu tästä.

Ruokamatkailun ja vastuullisuuden nykytila-kysely:

Jotta hankkeen toiminnalla voidaan vastata mahdollisimman hyvin kohderyhmän tarpeisiin, on käynnissä kysely, jonka avulla pyritään saamaan käsitys ruokamatkailuun linkittyvien yritysten ja muiden toimijoiden vastuullisuuden ja tuotekehityksen nykytilasta ja kehittämistarpeista. Voit vastata kyselyyn tämän linkin kautta.

Lue lisää hankkeista täältä.